Hayatınızın en önemli en özel gecesine Abiyefon ile hazırlanmaya ne dersiniz? Aşkınızın ilk başladığı günden, düğün gününüze kadar olan zamanda tüm detaylarla alakalı bilgiler alabileceğiniz Abiyefon sizlere rehberlik edecektir.

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açılmıştır. Evlilik planlarını erteleyen çiftleri şu sıralar düğün telaşı sarmış durumda. Birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen çiftlerin bu mutlu günlerini unutulmaz kılacak bir düğün konsepti bulmak da son derecede önemli.

Hayatınızdaki en unutulmaz günlerden biride kuşkusuz düğün günüdür. Hayallerinizdeki düğünler için farklı konsepteler düzenleyerek o özel anınızı tamamlayabilirsiniz. Abiyefon ailesi olarak biz de sizler için en popüler farklı düğün konsepti önerilerini derledik.

Kır Organizasyonları Ve Konseptleri
Eğer sizde şehrin kalabalığından sıkıldıysanız kır düğünü seçeneği ile dilediğiniz konsepti seçebilirsiniz. Özellikle doğal güzellikleri çok seven evlenecek çiftlerimize kır konseptini tercih edebilirler. Mis gibi çiçek kokuları eşliğinde heyecanınızı bastırarak misafirlerinizi içtenlikle karşılayabilirsiniz. Kır düğünü için bu doğal konseptiniz için abiye elbise seçiminizi de daha soft ve natürel olarak yapabilirsiniz. Tercihinizi yeni sezon 2023 moda trendleri arasında yer alan tarlatan sız veya kısa etekli abiyeler arasından yapabilirsiniz. Sırt dekolteli veya uçuş uçuş abiye elbiseleri zarafetinizin son rötuşu olacaktır. Saçlarınız kullanacağınız mevsimin çiçeklerinden derlenmiş bir taç güzelliğinizi tamamlayacaktır.

Sahil ve Kumsal Düğün Konseptleri
Bulunduğunuz şehrin denize kıyısı varsa bir de mevsimden yaz ise kumsal düğün yapmamanız için hiçbir sebep yoktur. Gün batımı ile başlayacak olan düğünüzde tüm kadehler gelin ve damat için kalkacaktır. Tül, şifon, uçuş uçuş abiye modelleri ile hafif kabarık abiye modelleri arasında tercihler yapabilir, romantik ve dalgalı yapacağınız saç modelleri ile akşam ışıklar altında parlayan siz olabilirsiniz.

Havuz Başı Düğün Konseptleri
Herkesin hayalini kurduğu düğün farklı olsa da son zamanlarda havuz düğün konseptleri oldukça ilgi çekiyor. Düğünüzü salonda yapmak istemiyorsanız havuz başı düğünleri tercih edebilir ve sevdiklerinizle unutulmaz bir gün yaşayabilirsiniz. Havuz düğünleri konseptlerinde ışıltı ve kabarık abiye modelleri ile göğüs ve sırt dekolteli tercihler yapabilirsiniz.
Unutulmaz bir düğün konsepti için abiyefon.com şıklığınıza referans noktasıdır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.