Sezonun Çantaları

Artık neredeyse tüm mağazalar sezonu açmaya başlarken, doğru alışveriş yapabilmek, isabetli parçaları almak için trendleri önceden takip etmek büyük avantaj! İşte ilkbahar yaz çanta trendlerine minik bir bakış atalım derim!:

Beyaz Çantalar
Tüm model ve boyutlarda çantalar için, beyaz diyoruz, beyaz! Balenciaga, Bottega Veneta, Michael Kors ve birçok önemli moda evi kıyafetlerini süslerken beyaz çanta kullandılar. Bu yaz beyaz bir çanta için olmazsa olmaz diyelim!

Bohem Çantalar
Elinin altında bulunması gereken herşeyi toparlayabilecek kadar büyük, şık ve net bir çanta hepimizi gardrobunda hali hazırda bekler. Ama bu yaz sezonu için bu tarz bohem kokulu çantalar gerçekten büyük bir sıçrama yaptı diyebilirim. Anna Sui, Marc Jacobs ve Tory Burch gibi tasarımcıların koleksiyonları yıldızı oldu.

Büyük Portfoylar
2014 çanta trendlerinde büyük güç, büyük çantalardan geçiyor. Defilelerde boy gösteren, Fendi, Nina Ricci ve Kelmut Lang gibi markalar büyük oynadılar! Oversized bir portfoy sizin en büyük kurtarıcısınız olacaktır.

embedded_maxi-clutch-spring-2014-fendi

 

İşlemeli Portfoylar
Çok sade giyinirim ama ben çantamla konuşturum diyenler, pşt size söylüyorum! Bence bu sezon için siz şanslı olanlardansınız, hem aksesuar tadında hemde eşyalarınızı içine doldurabileceğiniz işlemeli çantalar Chanel, Nina Ricci gibi özel moda evleri tarafından tercihlendi. Böylece sezon trendleri arasında yerini aldı….

Saplı Çantalar
Tasarımcılar işlevselliği ön planda tutmak istediklerinde, uzun saplı çantalara odaklanırlar. İşte bu da o eğilimlerden biridir. Omuzdan sallandırılan saplı çantalar için Gucci, Chloe ve Junya Watanabe koleksiyonlarından onay çıktı!

embedded_soft-clutch-spring-2014-burberry

Yumuşak Derili Çantalar
Yapısal olarak yumuşak derili çantaları çok severim ve bu sezon sanırım bunun tadını çıkaracağım. Fendi ve Burberry Prorsum’da bu şekilsiz çantalara defilelerinde yer verince pek bi sevindim! Bence sende trendy bir görünüm yakalamak için bu çantaya başvurabilirsin.

Canlı Renkler
Beyaz veya siyah değil burda konumuz. Pastel renklerden hiç bahsetiyorum… Canlı renkler, parlak tonlar, işte onlardır bize sıcacık yaz günlerini anlatan. Turuncuyla, yeşille, maviyle saçın ışıkları! Çok detaylı bir model olmasın, sadece kıyafetinize zıt renkte ama eşlik edecek uyumda bir çanta…

embedded_radiant-orchid-spring-2014-max-mara

Torba Çantalar
90′lı yılların en çok kullanılan çantalarından olan torba stili çantalardır. Omuzunuza atın ve sofistike bir görünüm işte bu kadar kolay! Bu modaya uygun parçalarla styling’te detaya önem veren Karl Lagerfeld ve Victoria Beckham’dan ilham alın!

Ezgotik Çantalar
Heyecan verici birşeyler arıyorsanız, çanta tercihinde ezgotik detaylı olanlara bir göz atın derim…

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.