Şehirli Kadın

Çalışan şehirli kadınlara hitap eden modeller Abiyefon’da….

Geçmişin günümüze yansıyan kumaş, desen, model ve tasarımlar iş kadınlarının zarif, şık ve rahat olmasını sağlıyor. Bu sezon şehirli kadın ya da iş kadını olarak sitesine yeni bir kategori ekleyecek olan Abiyefon kolleksiyonunu genişletiyor. Gündüz de şıklığından ödün vermeyen takipçilerimiz için özel olarak hazırlanan bu kolleksiyon çok yakında görücüye çıkacak.

Gardıroplarınızdan yaz kış hiç kaldırmayacağınız sürpriz ürünler sizler için hazırlanıyor. İlhamını modern şehirli kadınlardan alan koleksiyon sadelikle detayların buluştuğu, renkli ve enerjik tarzıyla dikkat çekiyor.2014big-11

Sezon boyunca giyim öneri ile yanınızda olacağımız bu kolleksiyon; geçmişin tozlu yollarından gelmiş kalıp ve modellerin yanı sıra renk tercihlerinde de geleceğin trendi olmaya hazır.

Zerafetinden ödün vermeyen, duruşu ile tarzını yansıtmaktan çekinmeyen modern şehirli kadınların tercihi olabilecek bir kaç öneri sade, şık ve rahat…

Untitled-1

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.