Elbise seçimi kadınlar için en zor durumlardan biridir. Her gün değişik giyinme isteği, bugün ne giyeceğim sorusu akıllarında döner durur. Özellikle çalışan kadınlar her gün farklı giyinmek ve şık görünmek isterler. Özellikle iş yerinde çok şık olunmalıdır. Ancak şık olmak yeterli değildir. Trend ve son derece popüler de olmak gerekir. Aynı kıyafetleri farklı kombinleyerek de farklı ve şık olabileceğinizi biliyor muydunuz?

işkadını

 

Öncelikle iş kıyafetinizi hazırlarken aksesuara özel bir yer ayırın. Sade bir kıyafetinizle beraber şık bir kolye ve bilezikler tamamlayıcı ve oldukça da güzel bir iş kıyafeti kombini yaratmanızı sağlayacaktır. Ayakkabınız ve çantanızın uyumu önemlidir. Ancak çok fazla abartmamaya da dikkat edin. Sınırını ayarlayabildiğiniz sürece, en şık iş kadını olabilirsiniz.
Giydiğiniz bir ofis kıyafetini tekrar giyeceğinizde belinize değişik ve şık bir kemer takarak kıyafetinizi hareketlendirebilir ve değişik görünmesini sağlayabilirsiniz. Farklı saç bandları ya da aksesuarlar takarak da değişik kıyafetler oluşturabilirsiniz. Aynı elbiseyi, farklı elbise giymişçesine sergileyebilirsiniz.
Elbise giymek istiyorsanız klasik kesim elbiseler ofis şıklığı için iyi bir alternatif olacaktır. Bu elbiseler, blazer ceketlerle çok hoş kombine olabilir. Başka bir günde tüylü bir ceket giyerek elbisenizi farklı gösterebilirsiniz. Tarzınızı konuşturun ve odak noktası olun.
Abiyefon ailesi olarak sizin için sergilediğimiz, iş kadını kategorimize bakmadan ofis şıklığınızı tamamlamayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.