Saks…

Saks mavi abiye elbiseler bu yılda popüleritesini kaybetmeyecek…. Abiye elbisede her yıl trend olmayı başaran  çok az renk seçeneğinden biri saks… (Ana renkler hariç)

Doğru bir makyaj ile her ten rengine yakışan saks mavisi, özellikle beyaz tenler ile mükemmel bir uyum sağlamakta… Beyaz tenlerin duruluğunu kolayca ön plana çıkarabilecek olan saks mavisi; hem iddalı bir elbisede, hem de mütevazi bir elbisede kullanıbilecek kadar doğru bir renk…

gece-mavisi-abiye-elbise-kombiniAbiye bir elbisede eğer saks maviyi tercih ediyorsanız; kombineleyeceğiniz ilk renk lame olmalı, savaroski taşlar saksın tamamlayıcısıdır. Sırt dekoltesinde kullanılan güpür ile bütünleşen saten abiye elbise, saks mavi sade bir portföy çanta ile mükemmel bir uyum içinde..

Saks mavsinin tek kombini değil elbetteki lame; dore, siyah ve ekru renklerinide saks mavisi abiyelerinizde kullanabilirsiniz. Çok sade bir elbiseniz varsa patlayan bir rengide tercih edebilirsiniz, örneğin fuşya gibi… Çılgın karakterlilerin tercihi ilk tercihi olabilir bu…

images-27Çoğu kolleksiyonda da fazlasıyla gördüğümüz saks mavi abiye elbiselere, 2014 yılında podyumlarda sıklıkla rastlayacağız. Ünlülerin de genellikle tercih ettiği saks mavi abiye elbiselerden gardrobunuzda bulundurmanızı Abiyefon olarak tavsiye ediyoruz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.