Abiye çanta modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri kullanacağınız abiye modelidir. Abiye çanta modelleri diğer bir adıyla clutch çanta zerafetinizi tamamlayan harika bir aksesuar ve tamamlayıcı. Ancak bu aksesuarı seçerken abiye elbisenizin tarzını göz önünde bulundurmalısınız.

blog

Spor bir abiye elbise ise giyeceğiniz; daha sade, rugan ya da deri tercih etmelisiniz. Taş ya da boncuklardan geneklikle kaçınmalısınız. Ancak ağır afilli bir elbise giyecekseniz swarovski taşlara bezenmiş, gösterişli aksuarlara sahip frapan bir portföy çanta tam sizlik:)

Seçtiğiniz abiye modelinde ağır taşlar, gösterişli detaylar varsa eğer o zaman seçeceğiniz portföy çanta elbisedeki detaylardan ya da farklı formda güpür detayları olan bir model olmalı.

Abiye çanta modellerinde renk çok önemli her abiye elbise modelline siyah  portföy çanta olmaz ancak her kadının gardrobunda kurtarıcı şık bir siyah portföy olmalı. Şıklık ayrıntılarda gizlidir clutch çanta da bu ayrıntılardan biri olduğu için özenle seçilmelidir.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.