Bir kadının vazgeçilmez tutkusudur portföy çantalar. İster abiye ister spor hangi tarzda olursa olsun vazgeçemeyeceğimiz aksesuarımızdır. Özellikle yaz düğünlerinde abiye seçimimiz kadar abiye çanta seçimimiz de oldukça önemlidir. Peki sizlerde bizler gibi düşünüyor musunuz?

Düğünlerde, davetlerde bir kadının gardrobunda muhakkak abiye çantası bulunması gerekiyor diye düşünüyoruz. Abiye ve elbise modellerimize  göre çanta seçimlerimiz oldukça basittir. Önemli olan neyi nerede kullana bileceğimizdir. Son aylarında en çok tercih edilen portföy abiye çantaları küçük, kibar ve bir o kadar da havalı görünümüyle büyük bir ilgi odağı oldular. Portföy abiye çantaları, geceye kıyafetinizin şıklığının ve ışıltısının tamamlayıcı bir imaj sergilemektedirler. Günlük hayatta da küçük ve pratik oluşu git gide artan trend haline gelmektedir. ayrıcalığınızı tarzınız ile yansıtmak istiyorsanız portföy çantalar sizin için biçilmiş kaftan. Düğünlerde, derneklerde, gece davetlerinde eliniz boş kalmasın ve elinizde portföy çantalar olsun. Portföy çantalar minik ve avuç içinde çok güzel şıklık imajı sergiliyorlar. 

 

Çanta seçiminde en önemli unsur, seçeceğiniz modelin giydiğiniz abiye elbise ile uyumudur.

Özellikle renk konusunda antrasit tonlar sezonu trendi bu aralar. Her renk abiye ile uyum sağlarken aynı zamanda modern bir görünüme kavuşturuyor insanı.

Lame, siyah, gold vazgeçilmeyen renkler ve tamamlayıcalardan iken, daha canlı renkleri kombinlemek için ‘rose rengi’ mükemmel bir seçimdir. Ayakkabınızı da rose ile bütünleştirmeyi başasırsanız, davetin en şıkları arasındaki yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Aynalı kombinler yapmaktan çekinmeyin, tarz yaratmak isteyen bayanların vazgeçemediği bir seçim olan aynalı ayakkabı ve çantalar, özellikle taşlı abiye modellerinin kusursuz tamamlayıcı olarak çıkıyor karşımıza.

Siyah portföy çantalar zaten bir klasiktir. Her bayanın dolabında olması gereken kurtarıcılardandır.

Alternatif portföy çantalar arasında değinmediğimiz grup, simli çantalar; sade abiyelere en yakışan modeller arasındadır. Abiyeniz çok taşlı, simli ya da aksesuarlı ise bu tarz çantalardan kaçınmalısınız.

Abiye tamamlayıcısı olarak çok değerli bir aksesuar olan portföy  çantalar; ulaşılamayacak fiyatlarda da olmadığı için mutlaka kullanmalısınız. Fiyatları 14.90tl başlayan abiyefon portföy koleksiyonuna göz atarak abiyeleriniz tarzınızı yansıtmasına izin verin ve gülümsemenizi yüzünüzden hiç eksik etmeyin…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.