2016 modası Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri bacak güzelliğinizi ortaya çıkaracak en önemli parçalardan biridir. Sizleri prenses gibi gösteren bu abiye modelleri bu sezona damgasını vuracak. Düğünlerde, mezuniyet balosunda, doğum günü partisinde rahatça giyebileceğiniz şık bir abiye modeli. Son zamanlarda birçok modacıların da ilgisini çeken ve ilham kaynağı olan önü kısa arkası uzun abiye modelleri birçok görünüme sahip olmuşlardır. Birçok ünlünün de üzerinde gördüğümüz bu abiye modelleri sizlere de çok yakışacaktır. Kırmızı halıda yürüyenlerden neyimiz eksik. Bu harika abiye modelleri sizleri prenses gibi yapacaktır ve uçuş uçuş etekleri ile yaz aylarında sizleri melekler gibi gösterecektir.

Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri

Giyimi çok kolay Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modellerinin bir özelliği de ayağınıza dolanmamasıdır. Bildiğiniz üzere uzun abiye modellerinde bu sorun çok oluyor. Fakat bu modellerin önü kısa olduğundan böyle bir sorun teşkil etmeyecektir. Sizlerde gecenin tadını çıkarmaya bakın J Bu modeller ile gecenin en şık bayanı ünvanını almaya hak kazanabilirsiniz. Özel günlerde tercih edilen abiye modelleri arasında en çok dikkat çekici olan abiye modellerine baktığımız zaman yeni sezonda önü kısa arkası uzun abiye modellerine ilgi oldukça fazladır. Hem tasarım açısından hem de oldukça iyi bir çıkış yapmıştır. Kombininizi tamamlarken ayakkabı ve çanta seçiminiz daha çok sade olmalıdır ve aynı şekilde aksesuar seçiminizde bu doğrultuda devam etmelidir. En dikkat çekici tasarımların sade kombinlerle tamamlanması da ayrı bir güzelliktir.

Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri

Özel bir geceye katılmak istiyorsanız seçmeniz gereken en şık kıyafet modelleri arasında sayılacak olan önü kısa arkası uzun olan abiye modelleri açısında doğru seçimi yapmanız gerekmektedir. Bunun için de tek renk olan modellere bakmaya özen gösterin. Gözlerin tamamen üzerinizde olmasını istiyorsanız iddialı ve canlı renklerde olan abiye modelleri, şık ve sade gözükmek isteyenler için de beyaz rengi tonlarında olan abiye modellerinden seçebilirsiniz. Birbirinden şık ve güzel önü kısa arkası uzun abiye modellerine ulaşmak için  yapmanız gereken tek şey Abiyefon resim galerisinden ürünlerimizi ziyaret etmek. Keyifli alışverişler dileriz…

Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.