Özel günlerde tercih edilen abiye modelleri arasında en çok dikkat çekici olan abiye modellerine baktığımız zaman yeni sezonda Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modellerine ilgi oldukça fazladır. Geçmiş sezonlara baktığımız zaman en çok karşılaştığımız modeller arasında yer alan önü kısa arkası uzun abiye modelleri hem tasarım açısından hem de renk açısından oldukça iyi çıkış yapmıştır. Bu sezonun reyonlarına baktığımız zaman ise kolleksiyonun bu model kıyafetlerle dolu olduğunu sizlere söyleyebiliriz.

Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modası

Yeni sezonda en trend abiye modelleri arasında yer alan Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri açısından doğru seçim yapmanız gerekmektedir. Bunun için de dolabınızda var olan çanta ve ayakkabı tasarımlarına göz gezdirmelisiniz. İncelediğimiz tasarımlar arasında en çok dikkatleri üzerine çeken ve en gözde olan renkler arasında somon renk tonlarından oluşturulmuş olan abiye modelleri söyleyebiliriz. Somon olduğu kadar turkuaz, siyah ve saks mavi renklerden oluşturulmuş olan tasarımlar da bayanların ilgisini çekecek niteliktedir. Her zaman için en dikkat çekici tasarımların tek renk tasarımlardan oluşması da ayrı bir özelliktir ve en çok tercih edilen modeller arasında ilk sırayı almıştır. Bu harika abiye modelleri sizleri prensesler gibi yapacak. Farklı kumaşlarla tasarlanmış abiye modellerde şifonlar ön planda. Uçuş uçuş eteği ile yaz aylarında sizleri serinletecek. Giyimi çok rahat olan bu abiyelerin bir özelliği de ayağınıza dolanmaması. Uzun abiyelerde böyle bir sorun oluşuyor. Fakat bu modellerin önü kısa olduğundan böyle bir sorun teşkil etmeyecektir. Sizler de gecenin tadını çıkarmaya bakın 🙂 Bayanlar sizler de fiziğinize güveniyorsanız bu modeller ile zevkinizi ve şıklığınızı ön plana çıkarın…

Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modası

Özel bir geceye katılmak istiyorsanız seçmeniz gereken en şık kıyafet modelleri arasında sayılacak olan Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri arasında doğru seçimi yapmanız gerekmektedir. Bunun için de tek renk olan modellere bakmaya özen gösterin. Gözlerin tamamen üzerinizde olmasını istiyorsanız iddialı bir renk olan kırmızı abiye modelleri, şık ve sade gözükmek isteyenler için de somon ve turkuaz renk tonlarında olan abiye modellerinden seçebilirsiniz. Birbirinden şık ve zarif önü kısa arkası uzun abiye modellerini koleksiyonumuzdan inceleyebilirsiniz.

ÖKAU-4

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.