Nişanlık Seçimi

Nişanlık seçerken mutlaka elbisenizin üzerinize oturup oturmadığına dikkat edin. Üzerinize tam oturmayan ve vücudunuzu tam olarak sarmayan modeller ile tüm geceyi konforsuz ve rahatsız geçirebilirsiniz. Nişan elbisesi seçimi oldukça önemlidir. Hayatınız boyunca unutamayacağınız bu gecede şık olmak istiyorsanız mutlaka seçimlerinizi hem o dönemin modasına hem de vücut tipinize göre gerçekleştirin.

FB,2648,42,ust-tarafi-kupurlu-straplez-uzun-abiye-elbise-o3388-nisanlik

 

Örneğin bu yaz straplez elbise modelleri oldukça popülerdi fakat göğüsleriniz çok büyük ya da çok küçükse kollarınızda sarkma ya da fazla kilolar var ise straplez elbiseler sizin için kabusa dönüşebilir. Mutlaka nişan elbisesi modelinizi seçerken vücudunuza uyum göstermesine dikkat edin. Ten renginiz, saç renginiz, kısa boylu ya da uzun boylu olmanız oldukça önemli ayrıntılardır. Çok kısa boylu kadınların uzun elbiseler tercih etmesi çok doğru bir seçim olmaz onun yerine kısa elbiseler ve topuklu ayakkabılar tercih etmeliler.

FB,2642,42,onu-kisa-arkasi-uzun-tas-islemeli-kemik-abiye-f888-mezuniyet

Fazla kilolarından şikayetçi kadınlar için ise birbirinden güzel büyük beden abiye modelleri bulunmaktadır. Bu sezonun en tercih edilen nişanlık modellerinden bir tanesi de Önü Kısa Arkası Uzun Taş İşlemeli Kemik Abiye modelidir. Model arkası uzun önü kısa tasarımı ile oldukça şık görünen bir modeldir. Önü Kısa Arkası Uzun Taş İşlemeli Kemik Abiye modelinin beyaz rengi giyenlere ayrı bir zarafet katmaktadır. Bel bölümünde bulunan taş işlemeleri ise sezonun modasına uyum sağlıyor. Nişan elbisenizi seçmeden önce mutlaka Abiyefon’a göz atın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.