Nişan Şıklığı

Nişan gecesi en unutulmaz gecelerinizden bir tanesi olsun istiyorsanız mutlaka en ufak ayrıntılara bile dikkat edin. Nişan pastasından, konukların oturma planına kadar her şey mükemmel olmalı bu özel gecede. Tabi ki en önemli detaylardan bir tanesi de nişan elbisesi modelidir.

FB,2748,42,gogus-kismi-tasli-straplez-dantel-abiye-elbise-f911-mezuniyet

Nişan elbisenizin sezonun modasına uyum olması ( demode olmaması ) ve üzerinize tam oturması çok önemlidir. Tüm gece üzerinize oturmayan bir nişanlık modeli ile hem rahatsız olursunuz hem de hoş olmayan bir görüntü sergilersiniz. Nişanlık modelleri arasında isterseniz geleneksel isterseniz modern ve trend seçeneklere sahip olabilirsiniz. Abiyefon’da hepsi mevcut. Bu aralar oldukça popüler olan nişan elbisesi modelleri arasında Göğüs Kısmı Taşlı Straplez Dantel Abiye Elbise modeli de bulunmaktadır. Göğüs Kısmı Taşlı Straplez Dantel Abiye Elbise modeli, hem ağır başlı görüntüsü hem de şık ve zarif çizgisi ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Straplez modeller son bir kaç senedir popülaritesini koruyor.

FB,1731,39,strablez-desenli-abiye-elbise-o6561-iddiali

Bu sene de oldukça popüler olan straplez elbise modeline siz de uyum göstermek isterseniz Göğüs Kısmı Taşlı Straplez Dantel Abiye Elbise modelini tercih edebilirsiniz. Biraz daha renkli ve eğlenceli bir nişanlık modeli tercih ediyorsanız Staplez Desenli Abiye Elbise modelini de tercih edebilirsiniz. Bu model çiçek desenli görüntüsü ile oldukça zarif bir modeldir. Abiyefon’da bulunan nişanlık modellerine göz atmadan nişan elbisenize karar vermeyin. Her zevke uygun bir model mutlaka bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.