Nişan Öncesi Alışverişi

Düğün öncesini en önemli aşaması nişandır. Ailelerin tanıştığı, yüzüklerin takıldığı yani evliliğe ilk adımın atıldığı bu önemli gece, iki türlü organize edilmektedir. Biri düğün gibi, sazlı sözlü, takı törenli bir gece; diğeri ise aile arasında ailenin en büyüğünün konuşma yaparak başladığı ve bir yemek ile son bulduğu gecedir. Her ikisi için de farklı elbiseler giyinilmelidir. Konseptin farklı olduğu geceler de özellikle de evde aile içinde yapılan da nişanlık diye abartılı bir giysiden kaçınılmalıdır.

FB,2257,42,cift-renk-pullu-kirmizi-uzun-abiye-elbise-o3306-hanim-hanimcik

Düğün gibi yapılan nişanda, daha abiye giysiler ve onlara göre daha can alıcı renkte elbiseler giyilebilir. Pırıltılı taşlar, çiçek detaylı elbiseleri de bu tür nişanlar için tercih edebilirsiniz. Normal hayatınızda ne kadar sade biri olursanız olun biraz abartıya ve günlük şıklığa yönelmek için hiç çekinmeyin.

FB,4062,50,sirt-dekolteli-balik-uzun-siyah-abiye-elbise-f979-nisanlik

Aile arasında yapılan nişan törenlerinde ise, bir iş toplantısında giyebileceğiniz sade ve şıklıktaki elbiseyi aksesuarlarınızın hareketliliği ile nişan elbisesi olarak kullanabilirsiniz. Dışarıya yemeğe çıkacağınız zaman ise üzerinize alacağınız tasarım bir ceket ile iddialı bir görünüme kavuşabilir ve elegant bir hava yaratabilirsiniz. Unutmayın ki o gecenin kızı sizsiniz ve başka rakibiniz yok. Bu yüzden ne olursa olsun pozitif etkiyi üzerinizden asla atmayın. Çünkü tüm gözler üzerinizde olacak ve tüm enerjinizle bütün gece gülümserseniz herkesi mutlu edersiniz. Bu nedenledir ki kendinizi iyi hissettirecek pozitif etkisi olan renkleri giymelisiniz. Mavi, pudra pembesi, beyaz ve parlak sarı gibi…

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.