Nişan Ne Zaman?

Nişan organizasyonları için genç kızlarımız şimdiden hazırlıklara başladı. Havaların ısınması ile düğünler, davetler için çok şık kostümler ve abiye elbiseler kafalarda belirlenmeye başladı.

Nişan daveti, nişanlıklar biz bayanlar için en özel günümüzün en önemli ürünü… O gün ne giyilmesi uygun olur acaba, ne giymek isteriz, nasıl gözükmek ister, kendimizi nasıl yansıtmak isteriz?

Kendi stilimizi yansıtmak isterken bir yandan da aile büyüklerinin gönlünü  kırmamaya çalışırız ya da damadın ailesini memnun etmek için uğraşırız. Ailelerin artık birbirleri ile daha fazla kişisinin tanıştığı bu organizasyonda tüm güzelliğimizi, tüm hanımefendiğimizi gözler önüne serme fırsatımız varken, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırız….

FB,6487,55,straplez-uzun-abiye-elbise-o1012-agir-abiye

Bilirsiniz o gün için aile büyükleri koyu tercih etmenizi pek istemezler.Kimi kırmamaya çalışarak belli eder tavrını, kimide kasmadan söyleyiverir fikrini. Siz her halükarda anlarsınız açık renk giyilmesinin uygun olacağını. Herkesi ortak bir noktada buluşturacak olan somon rengi, tüm tatsızlıkları ortadan kaldıracak bir tercih gibi görünüyor.Herşeyin mükemmel olması için büyük bir çaba sarfederken renkten dolayı bir sorun yaşamanın anlamı yoktur.

Hem modern, hem sezonun trendi bir abiye elbise olan, balık etek kesimli bu elbise ile göz kamaştıracağınızdan şüpheniz olmasın…

FB,6717,40,boyundan-baglamali-kendinden-islemeli-saks-mavi-uzun-abiye-elbise-f660s-buyuk-beden-abiyeNişanlık abiye elbise için bir diğer seçenek ise saks mavinin gümüş grisi ile kombinlendiği likralı, sırt dekolteli ve kuruklu, özel kesim abiye elbise; tarzınızı yansıtmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Dekolteden yana sıkıntı yaşabileceğini düşünenler varsa abiye elbisenin sırt kısmını kamufle edecek saks mavi bir tül kullanabilirler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.