Nişan Gecesi

Unutulmayacak bir nişan gecesi için nişan elbisenizi özenle ve dikkatle seçmelisiniz. Nişan yeri, nişan pastası, oturma düzeni, yemekler bunların hepsi bir nişan töreni için oldukça önemli ayrıntılardır. Fakat bu ayrıntıların en önemlisi elbette ki nişanlık modelidir. Nişanlığınızı sezonun moda renkleri ve sezonun popüler tasarımları arasından seçmek yanlış bir tercih yapmanıza sebep olabilir.

FB,2095,49,tek-omuz-siyah-uzun-saten-abiye-elbise-m1298-nisanlik (1)
Nişan Elbisesi

Yıllarca hatırlayacağınız ve fotoğraflarına bakacağınız bu gecede daha klasik modeller seçmeye özen gösterin. Her senenin her dönemin modasına uygun siyah ya da beyaz ağırlıklı renklerde modeller işinizi görecektir. Birbirinden güzel nişan elbisesi modellerini abiyefon’da bulabilirsiniz. Online alışveriş sitesi abiyefon sayesinde uzun süren kıyafet provalarından kurtulacaksınız. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, yüzlerce seçenek arasından zevkinize ve bütçenize uygun modeli seçip alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Abiyefon’un ön plana çıkan modelleri arasında Tek Omuz Siyah Uzun Saten Abiye Elbise modeli de bulunmaktadır.

FB,2778,43,mint-sirt-dekolteli-kuyruklu-uzun-abiye-elbise-m1359-hanim-hanimcik
Nişanlık

Model tek omuzu açıkta bırakan tasarımı ve parlak siyah rengi ile oldukça klasik ve her dönem şıklığını koruyacak göz dolduran bir modeldir. Tek Omuz Siyah Uzun Saten Abiye Elbise modelinin omuz ve bel bölümünde bulunan parlak işleme detayları da elbiseye ayrı bir hava katıyor. Nişan geceniz için oldukça şık bir tercih olacaktır. Bir diğer dikkat çekici nişan elbisesi modeli ise Mint Sırt Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye Elbise modelidir. Bu model ile şıklık ve zarafeti aynı anda yaşayabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.