Nişan Geceniz Unutulmaz Olsun

Hayatınız boyunca unutamayacağınız gecelerden bir tanesi de nişan gecenizdir. Nişan gecesinin her ayrıntısı elbette çok önemlidir. Nişan elbisesi, nişan pastası, törenin yapıldığı mekan ve daha pek çok ayrıntıya önem verilmelidir. Kadınlar için en önemli ayrıntı elbette nişan elbisesidir. Nişan elbisesi her şeyden önce şık olmalıdır. Şıklığın yanı sıra yoğun geçecek gece boyunca üzerinizde rahatlıkla taşıyabilmelisiniz.

FB,2253,42,ustu-pul-ve-gupur-islemeli-uzun-abiye-elbise-o6790-nisanlik
Nişanlık

Üzerinize tam oturmayan nişanlık modelleri ile bu pek mümkün değildir. Sürekli kontrol etmek zorunda kaldığınız bir nişan elbisesi gecenizi kabusa çevirebilir. Bu sebep ile nişan elbisenizi seçerken şıklığının yanı sıra rahatlığını ve vücudunuza oturmasına da dikkat etmelisiniz. Abiyefon’da bulunan birbirinden güzel nişanlık modellerine bir göz atabilirsiniz. Belki de aradığınız nişan elbisesi abiyefon’da sizleri bekliyor. Abiyefon’un en dikkat çeken nişanlık modellerinden bir tanesi de Üstü Pul ve Güpür İşlemeli Uzun Abiye Elbise modelidir.

FB,2678,42,onu-buzgulu-tek-omuz-altin-rengi-tas-motifli-abiye-elbise-o6884-mezuniyet
Nişan Elbisesi

Bu model ağır başlı görünümüne rağmen modern detayları ile oldukça uygun bir seçenek gibi görünüyor. Üstü Pul ve Güpür İşlemeli Uzun Abiye Elbise modelinin, göğüs bölümünde bulunan tül ve pullu detayları elbiseye oldukça zarif bir görünüm kazandırmaktadır. Abiyefon’da bulunan nişanlık modelleri arasında en beğenilen seçeneklerden bir tanesi de hareketli görüntüsü ile Önü Büzgülü Tek Omuz Altın Rengi Taş Motifli Abiye Elbise modelidir. Bu model de oldukça şık ve zarif bir seçenektir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.