Nişan Elbisesi Seçenekleri

Yaz ve bahar ayları genellikle evlilik ve nişan törenlerinin sayısının büyük bir artış gösterdiği aylardır. Sıcak yaz ayları ve ılık bahar ayları özellikle kır düğünleri ve nişanları için oldukça uygun mevsimlerdir. Bu törenlerin en önemli ayrıntıları elbette ki mekanlar, yemekler ve kıyafetlerdir. Gelinlik seçmenin çok zor olduğu söylenir fakat nişanlık ile karşılaştırıldığında oldukça basittir aslında.

FB,2591,42,sirti-acik-karides-tasarim-abiye-f948-mezuniyet
Nişanlık

Gelinliğin standartları bellidir; beyaz, kabarık gösterişli modeller fakat nişan elbisesi, zevkinize göre oldukça değişim gösterebilmektedir. Pek çok renk, model, tasarım zevkinize göre değişebilecek bir sürü ayrıntı… Nişan elbisesi için birçok hazır giyim mağazası, tasarım mağazaları, online alışveriş siteleri bulunmaktadır. Dileyenler hayalinde bulunan modeli terzilere de diktirebilirler tabi ki. Abiyefon’da da pek çok güzel nişan elbisesi modeli bulunmaktadır. Sezonun moda renkleri, her sezonun modası tasarımlar, hiç eskimeyen seçenekler ve daha niceleri abiyefon’da sizleri bekliyor.

FB,2705,42,sirt-dekolteli-transparan-kalin-askili-uzun-abiye-elbise-f831-mezuniyet
Nişan Elbisesi

Bu muhteşem geceniz için en doğru seçim belki de abiyefon’da bulunmaktadır. Abiyefon’un en güzel nişanlık seçenekleri arasında yavru ağzı rengi ile Sırtı açık karides tasarım abiye modeli de bulunmaktadır. Model derin sırt dekoltesi ve bel kısmında bulunan pul işlemeleri ile tüm kadınların beğenisini kazanmaktadır. Bu model ile nişan gecenizde oldukça şık görünebilirsiniz. Oldukça modern kesimli bu modeli abiyefon’da bulabilirsiniz. Daha ağır modelleri tercih edenler için Sırt Dekolteli Transparan Kalın Askılı Uzun Abiye Elbise modeli de şık bir seçenek olacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.