Evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken nikah öncesi nikah elbisesi seçiminize özen göstermelisiniz. Öncelikle taşlı, payetli, uzun ağır abiyelerdan kaçınmalısınız. Daha sade ve inceliği tercih ederek zerafetli olmayı sağlayabilirsiniz. Yeni bir geline en çok yakışan değer zarifliktir.

Tüm davetlilerin gözü sizin üzerinizdeyken, duru güzelliğinizi doğru nikah elbisesi seçerek yansıtmayı başarabilirsiniz. Öncelikle renk seçimi konusuna değinelim;

Renk seçiminde en ideal renk tabiki beyazdır ancak sezonun trendi soft renkleri de tercih edebilirsiniz. Bunlar arasında günün anlam ve önemine uygun ,en yakışanı somon  ya da bebe mavisi de kullanabilirsiniz. Güpürlü, dantelli ya da salaş uzun elbiseler nikah gününüzde ışığınızı yansıtacaktır.

Nikah Elbisesi Detayları

Saç modeli seçimi tamamen doğal bir şekilde düz bir fön olabilecekken dağınık maşalanmış bukleler üstüne çiçekli saç aksesuarları ile hareketlendirilmiş salaş modeller olabilir. Abartılı her detay sizin sadeliğinizi bozacağı için çok titiz davranmalısınız.

Açık renk de tercih ettiğiniz nikah elbisesi ile kullancağınız ayyakkabı seçiminiz kibar ve  zarif olmalıdır. Stilletto tarzı ayakkabı modelleri çok daha rahat ve konforlu bir seçim olacaktır. Bunun yanı sıra kalın topuklu fiyonklu ayakkabılar ile cici bir görünüm sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda renkli abir ayyakkabı seçerek fark yaratabilirsiniz. Ancak kesinlikle rahatlığınızdan ödün vermeyin, tüm gün boyunca ayakta kalıp tebrikleri kabul ederken kendinize acı çektirmeyin.

Sade bir göz makyajını yine aynı şekilde soft ruj ile tamamlayabilirsiniz. Senenin trendi yokmuş gibi makyaj önerilerini incelemenizde fayda var. O gün ışıltınızı hiç bir şeyin soldurmasına izin vermeyin. Gün sizin gününüz tadını çıkarın. Tüm davetliler ile gülümseyen pozlar vermeyi unutmayın. O gün gülümsemek en çok size ve sizi sevenlere yakışacaktır.

Farklı aksesuarlarla kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Örneğin; seçeceğiniz bir kukuleta çarpıcı bir hava yaratabilir, ya da renkli çiçeklerden hazırlanan taç ile güzelliğinize güzellik katmanız mümkün. Bu ayrıntılar anınızı ölümsüzleştireceğiniz fotoğraflarda mükemmel görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca eşiniz için aksesurlarınızda kulladığınız detaylardan, ceketinin cebine küçük mendil ya da çiçek yaptırabilirsiniz. Bu zarif detaylar ile bir bütün oluşturmanız kaçınılmaz.

Şimdiden hayırlı olsun, güzel fotoğraflarınızı bizi etiketleyerek paylaşmanızı bekliyoruz.

KaydetKaydet

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.