Evlilik birliğinin resmileştirilmiş adı olan yasal işlem nikah olarak adlandırılır. İyi günde, kötü günde, aşkla mutlu bir birlikteliğe evet dediğimiz hayatımızın en unutulmaz anlarından biridir. Sonuç olarak hayatımızın en önemli günlerinden biri olan özel günde en şık ve en güzel halinizle olmak istersiniz.

İncecik ve kusursuz işlemeleriyle danteller yıllardır süre gelen klasikler arasında yer almaktadır. Danteller romantik duruşuyla farklı zevklere ve vücut tiplerine uyumlu olarak tasarlanarak sizlerin beğenisine sunmaktayız. Prenses, üç boyutlu, çiçekli, desenli ve lazer kesim işlemelerle de nikah elbise modellerimiz toplum içinde de oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır.

V Nikah elbiseleri fazla cesur gözükse de masum ve gizemli dekolteler diye adlandırdığımız kusursuz bir görünüme sahip olan koleksiyonumuzda birçok farklı modelleri sunmaktayız. Ayrıca nikah elbise seçimleriniz için saf beyazlar, krem ve fil dişi ve pastel tonları gibi renkler en favori renkler arasında yer almaktadır. Bunun dışında; en özel anınızda kendinize en güzel gösterecek nikah elbiseleri arasından seçimler yapabilirsiniz.

Nikah elbisenizi tamamlayan en önemli aksesuarlardan biri de saç aksesuarınızdır. Nikah elbisenizin modeline, saçınızın şekline ve nikah konseptinize göre seçilmesi gereken saç aksesuarı, mükemmel bir görüntü için tüm ayrıntılar bir bütün olarak düşünülmeli ve birbiri ile uyum içinde olmalıdır.
Çoğunlukla nikah davetlerinde gelinde dahil olmak üzere sade ve sofistike seçimler yapmaya özen gösterirler. Nikahta giyeceği kıyafeti belirleyen her gelin organisazyo’nun yapılacağı mekana göre seçim yapılabilir.

Tercihini sade modeller arasında kullanan gelin adayları mini, uzun, kısa gibi vücut siluetine uygun seçimler yapmakta özgürdür. Ayrıca desenli ve işlemeli modellere de yer verilmektedir. Bunun yanı sıra baharı yansıtan çeşitli motifler ile üç boyutlu çiçekler ile detaylandırılmış daha çok pastel seçimler tercih edilmektedir. İster şifon ister desenli ya da dökümlü bir model ile tasarlanmış A kesim yırtmaçlı bir model senin elbisen olmasın?

Her kadının en özel gününde büyüleyici bir görüme sahip olması için tasarlanmış en ince ayrıntısına kadar tekrar tekrar düşünülmüş her bütçeye ve her bedene hitap eden özgün tasarımlarıyla nikah elbiseleri arasından hangisi seçerdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.