Mutluluğun Formülü

Mutluluğun yolu; sevdiğinizi mutlu etmekten geçer. Sevdiklerinizi mutlu edin ve mutlu olmanın sırrını keşfedin:) Sevdikleriniz ile birlikte iken zamanınızı kaliteli geçirin, ona değerli olduğunu hissettirin, sevginizi söylemekten ve vurgulamaktan çekinmeyip, hayatın tadını çıkarttın.

Neye sahip olursanız olun, sevdiklerinizden uzak kaldıktan sonra mutlu olmak mümkün değil. Tecrübeyle sabit:)
Sevgi dolu, yaşam dolu, enerji dolu halinizi bozmayan sizi seven, değer veren insanlarla birlikte paylaştığınız güzel anları hatırlamak kadar güzel daha başka ne olabir ki hayatta?
Aramızda şöyle düşünen insanlar da olabilir; ‘biz ne kadar mutlu etmeye çalışırsak, o kadar inciniyoruz.’ Bu maalesef yanlış değil. Yanımızdakileri ve mutluluğu hakkendenleri ayırt edebilmekte bize kalmış, seçtiğimiz insanlara dikkat edip, hakkendelere değer verelim. Tek çare bu hayal kırıklığına uğramamak için.
Böyle insanlara değer verip kendinizi incitmeyin. Unutmayın radikal kararlar alamayanlar mutluluğu ancak uzaktan seyrederler.
Daha devamı gelecek:)
Abiyefon mutluluğun formülünü bulanları arıyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.