Mucize Elbiseler; Kara kış yaklaşırken, günlük ve iş yaşantımızda hemen hemen her kadının dolabında bulunan joker olan Mucize Elbiselerden bahsetmek istiyorum, sade ve tek renkten oluşan uzun ya da kısa küçük dokunuşlarla günü kurtaran, zamanla yarışırken akşam davetlerinize hızlı geçiş yapabileceğiniz kurtarıcı elbiseleri hep birlikte ele alalım

1-Anvelop Model Elbiseler

Anvelop model elbiseler her sezon modası geçmeyen bütün vücut tiplerine rahatlıkla uyum sağlayan, yandan bağlamalı v yakalı bu elbiseler şık bir siluet yakalamanızı sağlar. Bu tarz anvelop model elbiseler her kadının dolabındaki mucize elbiselerin içinde yer alır.

2- Gömlek Elbiseler

Senelerdir popülerliğini yitirmeyen 70’ ler den günümüze kadar hala kullanılmakta olan Retro görünümü ile günümüz modası ile harmanlandığında oldukça şık ve kullanımı rahat olan gömlek elbiseler dolabınızdaki kurtarıcı elbiselerin başında gelmektedir.

3- Balıkçıl Yaka Tunik – Elbiseler

Balıkçıl yani boğazlı elbiseler uzun- kısa, midi boy, yırtmaçlı, düz, asimetrik kesim etekli elbiselerden oluşan sade veya birçok renkli kumaşlardan oluşan bu elbiseler her sene olduğu gibi bu sezonda da olmazsa olmazların arasında yer alıyor. Topuklu ayakkabılar, klasik çizmeler, postal veya zımba detaylı botlarla hatta spor ayakkabılar ile uyum sağlayan balıkçıl yaka tunik olarak kullanacağınız elbiseler ruh halinizi dışınıza yansıtabildiğiniz en kullanışlı en kurtarıcı elbiseler arasında yer almaktadır.

4-Kolları Tül Detaylı Kurtarıcı Elbiseler

Kolları tül detaylı uzun ya da kısa tarzlarda olan bu tür ürünler; her bayanın dolabında olan günlük hayatında veya özel davetlerde tercih ettiği elbiseler arasında. Bu tarz ürünleri seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli husus kol ölçünüzdür. Kolunuzun olduğundan kalın ya da ince olduğunu düşünüyorsanız, tül kol ürünler sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Bu tarz ürünler ile kollarınızı şık bir şekilde saklayabilir, kendinizi olduğunuzdan daha da marjinal hissedebilirsiniz.

5-Dolabımızın Vazgeçilmezi Dantel Detaylı Elbiseler

Dantel kadınların vazgeçemediği sevimli ve şık görünümünü adeta sabitleyen her daim modern görünmenizi sağlayan bir kumaş dokusuna sahiptir. Modası asla geçmeyen kurtarıcı dantel elbiseler her yaşta kadının rahatlıkla kullanabileceği parçalar arasında yer alır. Dantelli elbisenizi şapka görünümlü aksesuarlar, topuklu ayakkabılar ve dantel çizmeler tamamlayabilirsiniz bunun dışında küçük çantalarla detaylandırarak dantel elbisenize renk katabilirsiniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.