Mezuniyet Tüyoları

Bu sezonun en trend ve şık elbiseleri yine Abiyefon’da bulunuyor. Özellikle mezuniyet sezonu açılmışken Abiyefon’a bir göz atmadan olmaz. Birbirinden güzel mezuniyet abiye modelleri, büyük beden abiyler pek çok güzel modeli ile Abiyefonda sizler ile buluşuyor. Mini etekli modeller, uzun dökümlü trend elbiseler, sezonun moda renkleri hepsi Abiyefon’da sizleri bekliyor.

FB,1541,40,gold-ustu-tafta-v-yaka-mini-abiye-elbise-f5099-mezuniyet
Mezuniyet Elbise

 

Mezun olacak genç kızlar; bu sezonun favori renkleri ve modelleri hakkında bilgi sahibi olun. Yazın değişmez renkleri beyaz, açık pembe, bej gibi doğal renkler ile masumiyetinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Straplez ve tüllü elbiseler bu sezon da oldukça popüler. Hem şık hem de sade görünen bu modeller ile gecenin en güzel kızı olabilirsiniz. Abiyefon’da bulunan Tül İp Askılı Sade Kısa Abiye Modeli tam da bu modaya uygun tasarlanmış bir model. Hem oldukça şık hem de sade görünümü ile oldukça zarif bir model. Tüllü modeller arasında biraz daha gösterişli tasarımı ile Gold Üstü Tafta V Yaka Mini Abiye Elbise Modeli de bulunmaktadır. Bu modelin üst bölümü altın renkli ve göğüs dekoltelidir. Bu modeli özellikle boyu biraz daha kısa genç kızlar tercih ederlerse uzun boylu ve zarif görüneceklerdir. Altın rengi aksesuarlar ile kombin yapıldığın zaman müthiş bir uyum yakalanacaktır.

FB,1813,37,tul-ip-askili-sade-kisa-abiye-elbise-s3151-mezuniyet
Mezuniyet Abiye

Sezonun en popüler mezuniyet elbise modelleri Abiyefon’da sizler ile buluşuyor. Birbirinden güzel modellere mutlaka bir göz atın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.