Mezuniyet Telaşında Doğru Adımlar

Yaz aylarının ilerlediği şu günlerde bir çok genç kızı saran bir heyecandır mezuniyet.Okulun bittiğini simgelemesinin yanı sıra asıl telaş biz bayanlar için kıyafet seçimidir. Gecenin ağırlığına uygun olarak tercih çoğu zaman abiyeden yana kullanılmaktadır. Mezuniyet abiye model seçiminde ise çoğunlukla online siteler büyük bir kurtarıcı olarak görülebilir. Kıyafetin tutarına göre ücretsiz olarak eve kadar teslim edilebilmesi ve bir hafta içinde iade hakkının bulunması hanımlar tarafından mağaza gezerek kıyafet aramaktan daha zahmetsiz bir yol olarak görülmektedir. abiyefon.com da bu tercihinde ürün çeşitliliği ve modaya uygun çizgileri barındıran kıyafetleri ile müşterilere büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Mezuniyet Abiye
Mezuniyet Abiye

Şifonun yılın en canlı moda renkleriyle buluştuğu çeşitli aksesuarlarla hareket katılan mezuniyet elbise ile doğru bir şekilde yapılan saç ve makyaj sayesinde o gecenin ihtişamına yakışır bir stil sahibi olmak mümkün.

Mezuniyet Elbise
Mezuniyet Elbise

Sadece renklerin ve şifon detayların yeterli olmadığını düşünenler içinse bu detaylar çeşitli geometrik desenlerle hareketlendirilerek daha canlı ve ön plana çıkarıcı hale getirilen elbiselere rastlamak da mümkün.

Ama unutulmamalıdır ki, kıyafet seçiminde modelin ve modaya uygunluğun yanı sıra tercih edilen elbisenin tercih eden kişinin fiziğinle örtüşerek onun eğer varsa kusurlarını kapatması gerekir.

Ayrıca mevsime göre hava koşulları da göz önüne alınarak eğer çok sıcaksa ona göre daha hafif bir makyaj ve daha toplu bir saç eğer tam tersi hava serinse de kıyafete uygun kombinlenmiş şal vb. parçanın bulundurulması da oldukça önemlidir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.