Mezuniyet Gecesine Hazırlık. Mezuniyet sezonu yaklaştı, hayatımızın en önemli gecelerinden olan mezuniyet gecesine hazırlanırken aylar öncesinden kıyafet, ayakkabı, takı ve çanta seçimlerine başlıyoruz. Mezuniyet bir gencin en unutulmaz anıları arasında yer alır. O unutulmaz mezuniyet gecesine hazırlanan gençler için bu yazımız bir kurtarıcı niteliğinde olacak.

 

Havaların ısınması, son sınavların yaklaşmasıyla birlikte herkesi mezuniyet telaşı sarmaya başladı. Elbisem nasıl olmalı? Hangi renkte seçmeliyim? Aksesuar olarak ne seçmeli? İşte kafalardaki bütün bu sorulara cevap bulabileceğiniz bu yazımızda hem şık olacağınız hem de göz kamaştıracağınız birkaç elbise modelini sizler için seçtik.

Organizasyonların vazgeçilmez rengi “KIRMIZI”. Bir elbise ne kadar sade olursa olsun eğer rengi kırmızı ise mutlaka dikkat çekecektir. Modası hiç geçmeyen renklerden olan kırmızı mezuniyet balonuz için de muhteşem bir seçim olacaktır.Hem şık olsun sade olsun ama hem de gözler üzerimde olsun diyorsanız bu tarz elbiselerden yana seçiminizi kullanabilirsiniz. Sade bir topuz veya sıkıca toplanmış bir at kuyruğu saç ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Çocukluğumuzdan gençliğimize hatta bebekliğimizden bu yana bayanların rengi olarak kabul görmüş pembe mezuniyet gecenize de çok yakışacak. Fırfır, çiçek veya desenli detaylarının hareketlendirdiği çıtı pıtı olacağınız bu tarz bir abiye elbise ile hem mezuniyet gecenizde şık olacak hem de rahatça dans edebileceksiniz. Bu model elbiseleri ince bantlı topuklu bir ayakkabı ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Vazgeçilmez Siyah…

Siyah zayıf değil zarif gösterir demişler ne kadar doğru söylemişler. İlle de siyah diyenler için midi boy elbiseler veya balık model abiye elbiseler ile zerafet içinde olacaksınız. Desenli modellerden hoşlanmıyorsanız mezuniyet gecenizde krep kumaş düz bir abiye elbise ile aksesuarlarınızı sade tutarak salaş toplanmış bir saç modeli ile görünüşünüzü tamamlayabilirsiniz.

Bu senenin modası MAVİ… Mezuniyet gecenizde mavinin her tonunu kullanabilirsiniz. Abiye elbisede bu yıl cep detayı revaçta.. Spor klasik kesimler 2018 yılında mezuniyet gecelerini süsleyecek… Bu tarz cepli spor modelleri tercih edecek olan bayanlarımız için abartıdan uzak aksesuar seçimi yapmalarını öneriyoruz. Bu özel gecenizin unutulmaz olması dileğiyle…

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.