Mezuniyet balosu dendiğinde aklımıza her genç kızın özel günlerinden biri gelir. Okulun en şık kızı olmak için herkes birbiri ile amansız yarışırken tasarımcı eli değmiş 2016 Mezuniyet Elbiseleri ile göz kamaştırmak istemez misiniz? Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının koleksiyonlarından seçtiğimiz abiyefon mezuniyet elbiselerine göz atmaya hazır olun. Kısa, mini mezuniyet elbiselerinden birini mi yoksa uzun mezuniyet elbiselerinden birini mi tercih edersiniz? Canlı renkte bir mezuniyet abiyesi mi yoksa siyah renkte abiye elbise modellerinden biri mi size daha çok hitap ediyor?

2016 Mezuniyet Elbiseleri

Mezuniyet gecesi, son dört yıl içerisinde arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte neleri başardığınızın kutlanması anlamına gelen unutulmaz gecedir. Aynı zamanda tüm geç saatlere kadar kalmalara, uzun ders notlarına ve sınavlara bir süreliğine veda niteliği taşır. Bahar ayları kendini göstermeye başladığından beri genç kızların mezuniyet balosu için abiye arayışları başlamıştır.2016 yaz sezonu renklerinden olan sarı, turuncu, kırmızı, narçiçeği, mor, yeşil, saks mavisi gözde renkler arasında olacak bunun yanında pastel renkli mezuniyet elbiseleri de ön planda boy gösterecek gibi duruyor. Bu yılın en yeni trendlerinden olan çiçek desenli, düşük omuzlu, straplez, pastel renkli, payet işlemeli veya narin dantel detaylı bir Abiye Elbise ile oldukça şık görünebilirsiniz. Üstelik bu tür bir abiye elbise rahatlığıyla gece eğlenmek için de oldukça şık ve ideal bir seçim olacaktır.

2016 Mezuniyet Elbiseleri

Mezuniyet balosu için abiye seçiminizi kolaylaştıracak küçük tüyolar vererek aklınızda net birkaç fikir oluşmasına yardım etmek istiyorum. Öncelikle boy konusunda problemleri olan bayanların olduklarından daha uzun göstermek için birtakım önerilerde bulunayım, uzun elbiseler her zaman sizler için arka planda oldu ama bu doğru bilinen yanlışların en başında gelmektedir. Doğru renk ve çizgiler ile uzun abiye elbiselerle kendinizi gayet iyi hissedeceksiniz, yapmanız gereken tek şey dikine çizgili elbiseler ya da tek renk uzun etekli abiye elbiseler olmalıdır. Gelelim uzun boylu bayanlarımıza genellikle orta boy ve uzun abiyeleri tercih eden siz güzel bayanların kendinize olan güveni tam anlamıyla göstermeniz açısından mini abiyeler çekinmeden kullanmalısınız. Uzun ya da kısa olmanız sizi hiçbir zaman eksiye düşürmez, yapmanız gereken tek şey doğru desen ve doğru renleri bulup şık kombinler yaratmak. Henüz mezuniyetinde ne giyeceğine karar veremeyen tüm bayanlar için 2016 Mezuniyet Elbiseleri abiyefon da sizleri bekliyor.

2016 Mezuniyet Elbiseleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.