Lacivert Ve Buz Esintisi. Yılbaşı koleksiyonunda sırt dekoltesi bulunan abiyeler bu yılda ben varım dedi! İpli detayları ile en sade modelleri bile gecenin yıldızı yapmaya hazır. Bu yılbaşında yeniliklere açık olan buz mavisi, lacivert ve tonlarıyla çok konuşulacağa benziyor. Moda tasarımcılarının cesur kadınlara yönelik bir önerisi var; dar kesimli, vücudu saran, yırtmaçlı, sırtı ipli dekolte abiye elbiseler gece şıklığı için ideal parçalardır. Kombininizi tasarlarken kullanacağınız ayakkabılar, aksesuarlar ve takılar giymiş olduğunuz abiye elbisenizi geriye atmamalı, yoksa göz alıcı tarzınızdan ödün vermiş olursunuz.

Yılbaşı için soğuk, kar ve kırmızının aksine size yılbaşı gecelerinizi süsleyecek farklı renkler sunuyoruz. Sizlere pul payetin abiyelere ufak dokunuşundan doğabilecek güzelliklerden bahsetmek istiyoruz. Bazı abiyelerde dekolte yeterli olmayabiliyor, bu yüzden değişikliklere ihtiyacımız var bunu da bir pul payet ile simli güpür, dantel veya taş işleme ya da otriş detaylar şeklinde sağlanabiliriz. Bazı lacivert abiye modellerinde simli dantel ve boncuk işleme detaylar dikkat çekerken lacivert veya buz mavisi abiye modellerinde ise üzeri güpürlü veya komple pul payetli tafta etek detaylı kabarık model genç kızların tercihleri arasında olabiliyor.

Yılbaşı eğlencenizi süslemek için buz mavisi üç boyutlu çiçek işleme olan abiyemiz ilginizi çekecek…  Hatta şunu söyleyebiliriz ki buz mavisi tonlarında abiyelerinizi metalik aksesuarlar, küpe, ayakkabı ve çanta ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Konfetiler, ışıklar, yıldızlar, kırmızılar ve rengarenk havai fişekler arasında lacivert, buz mavisi veya gri tonlarında etek kısmı otriş detaylı bir özel tasarım abiye kullandığınızda emin olun ortamda eşsiz ve en göz alıcı kişi siz olacaksınız.

Neden dikkat çeken siz olmayasınız?

Simli antrasit renkli abiye elbiseler bu sezon yılbaşı gecelerinde göreceğimiz modeller arasında yerlerini aldı. Ufak bir ipucu vermek gerekirse özel günlerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz anvelop tarzına sahip saten kumaş ise size ayrıcalık sağlayacak. Seçecek olduğunuz abiye elbiseleriniz lacivert, gri, antrasit ve buz mavisi renklerinde tansürton dediğimiz yani aynı renk tonlarında, aksesuarlar, balo maskeleri, ayakkabılar, takılar ve son olarak çok fazla abartıya kaçmayan bir makyaj ile saçınız hem sizin mükemmel hissetmenize hem de çevrenizdekilere buz esintisi yaratmanıza sebep olacaktır.

Hadi şimdi Abiyefona gecelerinizi süsleyecek abiye model seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.