Hemen hemen her bayan senenin trend tasarımlarını yakından takip etmeyi sever. Modayı takip edip en trend renklerden tasarlanan modelleri seçip kullanmayı asla atlamazlar. Bu bloğumuzda yaz, kış mevsim fark ettirmeden giyebileceğiniz Lacivert Renk Abiye’den bahsedeceğiz.

Hepimizin bildiği gibi lacivert renk her zaman siyah rengin gölgesinde kalan ve kendini hiç bir dönem tam anlamıyla ifade edemeyen bir renk olarak bilinir. Tüm bu yanlış bilinen söylentilerin yanı sıra lacivert renk siyah rengin yanında her zaman büyüleyiciliği ile sıyrılmış ve göz kamaştırıcı olmuştur. Doğru seçim ve doğru kombin ile muhteşem görünümler yakalayabileceğiniz lacivert renk 2018 moda sezonuna damga vuracağa benziyor.

Lacivert rengi gerçekten zevkimize göre kombinlemek ve tanımak istiyorsak öncelikle ön yargılarımızdan uzaklaşmamız gerekiyor. Ton olarak pek farklılık göstermeyen lacivert renk kumaş tınısı ile göz zevkimize fazlasıyla hitap ediyor. Kumaş tınısı sizi yanıltmasın. Tını derken bahsetmek istediğim; kumaşın kalitesi, kumaşın türü ve kumaşın doğru renk boncuk, sim vb. detaylar ile doğru taçlandırılmasından bahsediyorum. Elbisenin ışıltısı kadar dekoltesinin de renkle büyük uyumu vardır. Doğru yerde kullanılan bir dekolte elbisenin makyajıdır adeta… Lacivert renk bir abiye modeli tercih edecekseniz ve dekolte konusunda kararsızsanız kesinlikle v yaka derin göğüs dekoltesi, sırt veya derin yırtmaçlar en doğru dekolte tercihleri arasında boy gösterecektir. Dekolteye karar verdiysek diğer bir önemli detaya göz atabiliriz.

Dekolte kadar önemli bir konuda aksesuar seçimidir.

Aksesuarla ile tamamlanan lacivert renk bir abiye elbiseyle gecenin parlayan yıldızı olmanıza hiç bir engel kalmayacaktır. 2018 moda dünyasına baktığımızda lacivertin en çok ışıltılı kumaşlardan oluştuğunu görüyoruz. Işıltılı kumaşlardan oluşan bir abiye elbiseye en uygun kombini yaratmak oldukça uğraştırıcı görünüyor. Her bloğumuzda ve her elbisede en önemli detay olarak yer verdiğimiz aksesuar, makyaj ve saç seçimi sanırım en kolay lacivert renkte uygulanır.

Örnek vermek gerekirse topuklara kadar uzun v yaka derin göğüs dekolteli bir abiye elbiseye yakışacak en modern takı gold renk uzun taşlı bir kolye olacaktır. Kısa tütü etekten veya krep kumaştan oluşan lacivert renk tatlı bir elbiseyi ise rahatlıkla lame renk bir küpe ile tamamlayabilirsiniz. Aksesuar seçiminin ardından kadınların asla vazgeçilmezi olan makyaja geçebiliriz. Lacivert renk bir elbise tercih eden bayanlarımıza; lame, gold, platin, somon, metalik gri, pudra, mercan, mürdüm vb. renklerden oluşan makyaj tercihlerini örnek gösterebiliriz. Saç konusunda ise her model saç lacivert abiyeniz için uygun olacaktır. Lacivert kullanmak isteyip doğru kombini yakalayamayan bayanlarımız şimdi Gecenin Taçsız Prensesi ‘’Lacivert’’ sizler için geliyor…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.