Kumaş Seçimine Dikkat

Büyük beden şıklığı Abiyefon ile yaşayabilirsiniz. En güzel büyük beden abiye modelleri Abiyefon online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor. Büyük beden elbise modellerinde renk ve kumaş seçimi oldukça önemlidir. Seçtiğiniz renk ve kumaş seçimleri ile çok daha ince ve zarif görünmeniz mümkün. Büyük beden abiye seçiminizi yaparken mutlaka elbise kesimine dikkat edin.

FB,1748,47,saks-kolsuz-sirt-dekolteli-kisa-abiye-elbise-o6720-hanim-hanimcik

Kesimi geniş ve göğüs altından olan büyük beden abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Siyah, kahverengi gibi koyu renkleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Büyük beden abiye seçiminde kumaş seçimi de oldukça önemlidir. Kumaş seçerken streç ve vücudu saran kumaş çeşitlerinden sakınmanız gerekir. Abiyefon’un sezonun en popüler modellerini büyük beden olarak tasarladığı kreasyonlarına mutlaka bir göz atın. En güzel modeller arasında Saks Kolsuz Sırt Dekolteli Kısa Abiye Elbise modeli de bulunmaktadır. Elbise yazın neon renklerini üzerinde taşıyor ve oldukça popüler görünüyor.

FB,3318,44,kollari-islemeli-sade-ve-sik-abiye-elbise-o6359-hanim-hanimcik

Göğüs ve sırt bölümünde bulunan tül dekolteleri ile oldukça dikkat çeken Saks Kolsuz Sırt Dekolteli Kısa Abiye Elbise modeli, tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Bu model de bel kısmından genişleyerek fazla kiloların saklanmasını sağlıyor. Modelin en güzel özelliklerinden bir tanesi de saks mavisi kumaşıdır. Daha klasik modelleri tercih eden kadınlar için ise en güzel seçeneklerden bir tanesi de Kolları İşlemeli Sade ve Şık Abiye Elbise modelidir. Model kollarında bulunan işlemeleri ve sırt – göğüs tül dekoltesi ile oldukça beğenilen büyük beden elbise modellerinden bir tanesidir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.