Kombin

Sezonun en  trend modellerinden biri olan kısa, saten, lacivert abiye elbisenin yaka ve bel kısmında gold detaylar sade ve şık bir hava katmakta…

Şıklığınıza şıklık katan abiye elbiseler Abiyefon ile gardroplarınızda yerini almaya devam ediyor. Tüm davetler de göz kamaştıracaksınız.

FO,6120,42,kisa-lacivert-sik-bayan-abiye-elbise-f5044-gece-elbisesi

Abiye elbisedeki gold detaylar sayesinde mükemmel bir kombin yaratmanız mümkün…. Gold takı ve aksesuarlar ile kolaylıkla kombinleyerek gecenin en şık bayanı olacaksınız.

Abiye elbiseleri kolaylıkla kombinlemek sizin elinizde. Abiye elbiseleri üzerineki aksesuarları, tercih edeceğiniz ayakkabıyı düşünerek seçmeniz halinde çok kolay tamamlayabilirsiniz…. Dore, gümüş tonları, siyah abiye elbiselerin tamamlayıcısı olarak zaten bilinir ancak çarpıcı renkler de kullanarak tarzınızı yaratabilirsiniz.

FO,3771,40,boyundan-baglamali-tas-islemeli-kisa-mercan-abiye-elbise-f5096-pop-abiyeAynı tarz elbise iki farklı model ile size sunuluyor. Göğüs altından başlayan pileler ile uçuş uçuş etek formu yakalanmış. Etek ucundaki valonlar ile ise bu form güçlendirilmiş….

Diğer abiye elbise ile aynı şekilde dore ile mükemmel bir uyum içinde, sizcede öyle değil mi??  Rahatına düşkünlerden iseniz çıtır bir abiye ile o gece keyfinize bakabilirsiniz..

Abiyefon’un tavsiyesi, “Sezon boyunca renkleri kullanmaya devam edin”…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.