Aksesuar seçimi yapmakta zorlanmayacağınız bir abiye elbise seçmeye ne dersiniz? Tasarımıyla dikkat çekecek ve farklılık yaratacak bu abiye elbiseyle, dikkatleri üzerinize toplamanız hiç de zor değil. Klasik modellerin yanı sıra, bu tarz bir abiye elbise tercih ederek, farkınızla odak noktası olabilirsiniz.

j
Bu abiye elbise, sahip olduğu detaylarla vücudunuzu çok fazla öne çıkaran tarzda bir modeldir. Vücudunuza güveniyorsanız, çekiciliğiniz ön planda olacağı bu abiye elbiseyi mutlaka incelemelisiniz. Rahatlığı da şıklığıyla beraberinde geleceği için, özel gecenizde gözü kapalı tercih edebilirsiniz.
Aksesuar olarak, şık bir bileklik ve uyumlu bir küpe bu abiye elbiseyi fazlasıyla tamamlayacaktır. Makyaj olarak, ruj renginizde soft bir renk seçmeniz gerekiyor. Dip not olarak da, aksesuar detayınız ilgi çekici olduğundan, makyajınızda fazla abartmamanızı öneriyoruz.
Bu abiye elbise için, saç konusundaki tek kural, ön tarafındaki ayrıntıyı kapatmamak. Buna dikkat ederek, ister şık bir topuz, ister atkuyruğu, ister arkanıza doğru düşen dalgalı saçlar… Bu abiye elbise çoğu saç modeline uyum sağlayacaktır.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için farklı abiyeler sergilemeye devam edeceğiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.