Kış Şıklığı

Kış aylarının gelmesi ile sezonun en güzel ürünleri mağazaların vitrinlerinde boy göstermeye başladı. Birbirinden güzel kışlık elbiseler bu sezon da oldukça talep görüyor. Popüler mağazaların trend modellerinde beden bulmak oldukça zorlaştı. Standart beden elbise bulmak bile bu kadar zor bir hale gelmişken büyük beden elbise modelleri bulmak neredeyse imkansız bir hale geldi.

FB,4419,41,kollari-tullu-arkasi-v-belden-baglamali-siyah-abiye-elbise-f375b-tesettur-abiye

 

Abiyefon, bu kış da büyük beden kadınları düşünerek birbirinden güzel büyük beden elbise modelleri üretmiştir. Bu modeller arasında sezonun en beğenilen ürünlerinden bir tanesi olan Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı siyah abiye elbise modeli, şık ve zarif görüntüsü ile herkesin beğenisini kazanıyor. Zarif altın rengi kemeri, bel bölgesinde bulunan fazla kiloları saklarken bel altından açılmaya başlayan etek kısmı basenlerde bulunan fazlalıkları saklamaktadır.

FB,5416,52,kelebek-islemeli-uzun-kirmizi-abiye-elbise-o6950-agir-abiye

Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı siyah abiye elbise modeli 44, 46 ve 48 bedenleri ile büyük beden kadınların imdadına yetişen, oldukça şık bir seçenektir. Bu siyah ve ağır başlı elbise ile gecenin en şık isimlerinden bir tanesi olabilirsiniz. Büyük beden abiye modelleri arasında oldukça beğenilen modellerden bir diğeri ise kelebek işlemeli uzun kırmızı abiye elbise modelidir. Model, sırt kısmında bulunan kelebek figürü ile herkesin beğenisini kazanmaktadır. Özellikle sırt dekoltesinden hoşlanan bayanlar için oldukça hoş bir seçenek. Abiyefon’da bulunan pek çok büyük beden abiye modeli arasından en beğendiklerinizi seçebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.