Çalışan kadınların en büyük sorunlarından biri, her gün işe giderken ‘ne giyesem?’ telaşına kapılmalarıdır. Gününün neredeyse tamamını iş yerinde geçirecek olan kadınların kıyafet seçimlerinde hem şık hem de rahat parçalar seçmeleri, kendilerini daha güvende ve özgür hissetmeleri açısından önem taşıyor. Ofiste hem şık, hem özgün hem de rahat olmak isteyen stil sahibi iş kadınları için derlemiş olduğumuz iş kadını elbisesini sizlerle paylaşmak istedik.

ş

Üstü gömlek görünümüyle, size klasik bir hava katacak. Alttaki ayrı eteğiyle ise bir bütünlük sağlayacaksınız. Eteği ve yaka detayları aynı olduğundan uyumlu bir görüntü sergileyeceksiniz. Renk tercihi ise size kalmış. İster siyah rengini tercih edebilirsiniz, ister ekru rengini. İkisiyle de göz dolduran bir izlenim sergileyeceksiniz.
Her iki rengi içinde siyah ayakkabı ve aksesuarlar kullanabileceğiniz gibi çanta seçiminde de, elinizde tutabileceğiniz küçük bir portföy çanta tercih etmek de fayda var.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz elbiselere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.