İndirim Günleri Devam Ediyor

Abiyefon’un sezon indirimleri devam ediyor. Mutlaka fırsatlara  göz atmalısınız. Bu sezondaki düğün, davet organizasyonlaı için kaçırılmayayacak ürünler sunuluyor.

29.90tl’ den başlayan fiyatlarla büyük fırsatlar ile %70’e varan indirimleri kaçırmayın. Özellikle fiziğine güvenen çıtır bayanlar; 29.90tl gibi çok uygun bir fiyata düşen straples ve asimetrik kesim bu elbise size çok yakışacak. Baharın renklerinlerini hatırlatan bu elbiseyi mezuniyet için değerlendirebileceğiniz gibi bir kır düğün organizasyonunda da uygun aksesuarlar ile kullanabilirsiniz.

İçi mini straples astarlı, dışı şifon ve göğüs kısmında pullu bir detayı olan bu şık elbiseye Abiyefon’un fırsatalar bölümünden sahip olabilirsiniz.

FB,4415,51,starablez-sifon-mini-sari-elbise-t1607-firsat-urunleri

 

 

Leopar deseni mutlaka beğenenler vardır. Vizon ve çikolata kahvenin buluştuğu tonlara saklanan leopar desenler, tek omuz, saten, sade bir elbiseyi ancak bu kadar tamamlayabilir. Hanım hanımcık tarzınızı aşmadan iddalı olduğunuzu  ortaya koyacak mükemmel bir seçenek…..

Üstelik 49.90tl gibi fiyatla gardrobununzda yer almayı bekliyor. Abiyefon’un fırsatlar bölümünden farklı renklerine de ulaşabileceğiniz bu zarif abiye elbise dümdüz saten bir formda olmadığı için vücut hatlarını da saklar nitelikte….

FB,1458,37,leopar-satentekomuz-abiye-elbise-a4512-firsat-urunleri

 

Abiyefon’un fırsatları için geri sayım başaldı. Tükenmek üzere olan bir çok elbiseden eğer bedeninize uygun olanları varsa kaçırmayın. Özellikle abiye elbise almak isteyipte yeterince bütçe ayıramayacak olan bayanlar, kesinlikle incelemelisiniz. Abiyefon fırsat ürünleri.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.