Herkese Abiye Elbise

Fazla kilolarından muzdarip bayanların en çok şikayet ettikleri konulardan birisi de büyük beden abiye sıkıntısı. Günümüzde büyük beden günlük kıyafetler bulmak bile bu kadar zorken bir de abiye modelleri bulmak gerçekten büyük bir sıkıntı. Seri üretim yapan trendy markalarda büyük beden modeller zaten bulunmuyor. Hal böyle olunca hem trendy hem modern kesimli hem vücut hatalarını kapatan hem de büyük beden elbise bulmak oldukça zorlaşıyor. Abiyefon birbirinden güzel büyük beden elbise modelleri ile fazla kilolarından şikayetçi hanımların bu derdine çözüm sunuyor.

Büyük Beden Elbise

En son moda, şık ve modern büyük beden abiye modeller ile bu sorunu tarihe karıştıran Abiyefon, yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Abiyefon’un dikkat çeken büyük beden elbise modellerinden bir tanesi olan Kolsuz Kemerli Tulum Abiye modeli, modern kesimi, trendy görünümü ve bu sezonun modası olan pul detayları ile oldukça şık bir seçenek oluşturuyor. Pullu omuz detayları ve bu detaylar ile uyumlu altın renk kemeri ile bu sezonun gözde ürünlerinden olan model, pul detayları ile uyumlu altın renkli ayakkabılar ile oldukça uyum sağlamaktadır. Modelin bol kesim pantolon kısmı sizi daha ince gösterecektir.

Büyük Beden Abiye
Büyük Beden Abiye

Büyük beden abiyeler arasında dikkat çeken bir diğer model ise siyah – beyaz renkleri ve dantel detayları ile şık ve modern bir modeldir. Abiyefon’dan birbirinden güzel büyük beden abiye modellerine ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.