Her Kadının Sahip Olması Gereken Kıyafetler

Her gardıropta bulunması gereken eşyalar vardır. Bu eşyaların kimisi aksesuar kimisi de giysiden oluşur. Günlük giyimin yanı sıra ani davetler, buluşmalar ve özel günler için mutlaka bazı temel parçalar edinilmesi gerekiyor.

Bir ödül töreni, ya da bir iş yemeğine giderken günlük kıyafet ile gitmek uygun olmayacaktır. Bu nedenle her bayanın gardırobunda bir gece elbisesi mutlaka bulunmalı. Aynı zamanda bu gece elbisesi hem kış hem yaz için farklı kumaşlarda ve renklerde olursa daha kullanışlı olacaktır. Gece elbisesi ile uyumlu bir kombin için ise olmazsa olmaz en az 3 topuklu ayakkabı ile zarif takılar ve çanta bulunmalıdır. Çanta ve ayakkabı uyumu göz ardı edilmemesi gereken bir noktadır. Takılar ile gece elbisesine uygun farklı boyutlarda ve süslemelerde seçilirse ani bir davette kolayca işin üstesinden gelinebilir.

Gardırobun vazgeçilmezleri arasında iş görüşmeleri için de mutlaka takım elbise ya da şık elbiseler olması gerekir. Ne zaman karşınıza bir fırsat çıkacağı  belli olmaz bu nedenle her zaman hazırlıklı olmalısınız.

Gece elbisesi seçiminde büyük beden arıyorsanız önünüzde birçok seçenek var. Büyük beden elbise seçiminde fazla kiloları kamufle ederek diğer alanlara dikkat çekmek birinci kuraldır. Büyük beden elbise alırken illa koyu renklerde seçim yapmanız gerekmez. Kiloların yoğun olduğu bölgeler farklı renk kumaş ile ya da şifon gibi uçuşan ve bol görünüm veren kumaşlar ile kaplanarak değişik görünümler elde edilebilir.

Her zaman giyiminize gösterdiğiniz özen ve vücudunuza uygun kıyafet seçimi sizi zarif ve şık gösterecektir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.