Halhal: Kadın Zarafetinin İnce Vurgusu

Kadınlar her zaman, zarafet ve estetik konusunda, en iyisini bilirler. Pek çok çeşit takı, tarihin ilk çağlarından beri, binlerce kuşaktır kadınların zarif bedenlerini süslemekte. Bundan üç bin  yıl önce Mısırlı bir kadının taktığı küpeyi, ya da iki bin beş yüz yıl önce bir Anadolu kadınının kullanmış olduğu altın bileziği gördüğünüzde, bizlerden çok farklı olmadıklarını anlayacaksınız, kadın her dem güzel, Osmanlıların kadına takdığı isim durumu açıklıyor: Cinsi latif.

halhal modelleri

En zarif kadın takılarından biri de, halhallar. Özellikle yazın, hele bir de zarif ve ince ayak bilekleriniz varsa, takacağınız ince bir halhal, sizi daha da zarif gösterecek. Ya da baharda, uzun eteğinizle beraber, ayaklarınızı süsleyecek halhal, güzelliğinize güzellik katacak.

 

Halhal yapımında altın kullanıldığı gibi, daha çok gümüş tercih ediliyor. Mümkünse, takacağınız halhalın çok ince ve zarif olmasına gayret edin. Bir de, özellikle, ince ayak bilekleriniz varsa, ya da bacaklarınız inceyse, mutlaka halhal kullanın. Sizi diğer kadınlardan ayıracak, zarafetinizi ortaya koyacak ve bacaklarınız, bedeniniz, bütün ilgiyi üzerine çeken bir cazibe merkezine dönüşecek. Konuştuğum pek çok erkek ve kadından, halhal kullanan kadınların diğerlerine göre daha albenili göründüğünü duymuşumdur.

halhal-modelleri-2

Halhal çeşitleri, tasarımcıların yaratıcılığa göre, geniş bir yelpazede yer alıyor. Kimisinin bir ucu ayak parmağına geçerken, bazıları çok renkli, bazılarında ilginç işlemeler var, bazılarıysa çok sade. Unutmayın, takacağınız halhal, sizi daha da görünür kılacak, zarafetinize zarafet katacak.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.