Günlük Şık

Abiye elbiseler illaki savaroski taşlarla bezenmiş, pırıl pırıl kumaşlarla desteklenmiş ya da pullu payetli olması gerekmiyor. Zaten her katıldığımız düğün ve davetler de böyle elbiseleri kaldırmıyor. Günlük giyime uygun çok şık elbiseler bazı düğün ve davetler için ideal bir seçim olabiliyor.

Özellikle iş kadınlarının tercihi üst kısmı ekose kumaştan, kalçayı kamufle eden tarzda kesilmiş; alt kısmı likralı kumaştan kalem etek modelli çok şık görünüyor. Hem mevsim için çok uygun bir seçim hem de şıklık yarışında ön planda olmanızı sağlıyor. Abiyefon olarak kalıbı mükemmel olan bu elbiseyi mutlaka gardrobunuzda bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.FB,5826,54,davet-elbisesi-a6747-yilbasi-ozel

Spor bir şıklık ile tarzınızı yansıtın. Kumaş formu farklılıkları ile tam mevsime uygun giyinebilmek için çok hoş bir seçenek sunuyoruz. Kumaş formu yanısıra elbise üstünde kullanılan deri detaylar ve fermuar aksesuarı elbiseye ayrı bir hava katmış. Ön kısmında kullanılan deri detaylar sezonun trendi zımbalı aksesuarlar ile tamamlanmış. Abiyefon bu elbiseyi incelemenizi öneriyor.

FB,5749,54,kapri-kol-davet-elbise-a6791-yilbasi-ozel

 

Günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bu iki elbiseyi sade ve şık bir davette platform topuklu bir ayakkabının yanında şık bir portföy çanta ile tamamladığınızda; gecenin zarif bayanları arasındaki yerinizi alacaksınız…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.