Gold renginin ayrıcalığını daha önce keşfetmiş miydiniz ? Keşfetmediyseniz sizin için. Gold rengi bir abiye elbisenin kendine has asil bir görüntüsü olduğu gibi, üzerinizdeki duruşu sizi değerli gösterir.
Daha zengin ve gösterişli bir görüntü sergilersiniz, eğer gold rengi bir abiye elbise tercih ederseniz. Tabiri caizse, altın gibi gösterişli ve ilgi çekici olacaksınız gold bir abiye elbiseyle.

gold abiye
Kombinin de çok zorlanmazsınız gold rengi abiye elbisenin. İster siyah rengiyle kombin edebilirsiniz isterseniz gold rengiyle tamamlarsanız. Diğer renkler de söylenilen; ‘ Aynı renkler bir arada kullanıldığında elbiseyi boğar ‘ düşüncesi geçerli değildir gold bir abiye elbise de.
Tek dikkat etmeniz gereken şey, abartılı bir gold abiye elbise tercih edeceksiniz, kullandığınız aksesuarları, ayakkabı ve çantanızı daha sade seçmeniz gerekir. Aşırı şatafatlı bir görüntü çizmemelisiniz. Sade bir gold rengi abiye elbise tercih edecekseniz de, aksesuar, ayakkabı ve çanta konusunda serbestsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz gold rengi abiye elbiselerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.