Gece Elbisesi Seçimi

Hava karardıktan sonra dışarı çıkmanın keyfi de bambaşkadır. Eğer sizde geceleri sokaklarda yürümeyi seviyorsanız gardrobunuz gece elbiseleriyle dolu olmalı. Her kadının dolabında siyah düz bir gece elbisesi mutlaka vardır. Bu gece elbisesi her zaman kurtarıcı olmuştur. Çok ani bir davete, kokteyle, kutlamaya gitmeniz gerektiğinde dolabınızdaki o siyah elbise hemen size göz kırpar. Siz de elbisenizi askısından çıkarıp hemen denersiniz. Bu elbiseler sihirli gibidir, giyip çıkarsınız ve gecenin en şıkı siz olursunuz.

Gece Elbisesi
Gece Elbisesi

Dolabınızda bu sihirli gece elbiselerinden mutlaka olmalı. Çok sık dışarı çıkıyorsanız gece elbisenizle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Dantel işlemeli ve transparan elbiseler son derece şık ve zarif. Özellikle yaka kısmındaki dantel detayları elbiseye bambaşka bir hava katar. Çok düz bir elbisenizi gece elbisesi olarak uyarlamak isterseniz ona dantel eklemeniz yeterli olacaktır. Dantel işlemeler bu sezon yine çok moda.

Nişan Elbisesi
Nişan Elbisesi

Eğer bir nişana davetliyseniz nişan elbisesi seçerken de zevkinizi konuşturmalısınız. Her zaman şık olmak isteyen kadınlar kıyafet seçimlerine ayrı bir özen gösterirler. Kıyafet seçimiyle de işiniz bitmez. Saç, makyaj ve aksesuar tercihlerinizle de kendini tarzınızı yaratmalısınız. Ağır makyajları artık pek fazla tercih eden kalmadı. Yaz aylarında makyaj yapmak başlı başlına bir işkenceye dönüşüyor. Bu yüzden hafif bir makyaj ve güzel bir kırmızı ruj ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Bir de dalgalı ve dağınık bir saç modeli yaptırdıysanız artık geceye hazırsınız demektir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.