Gece Elbisesi ile Şık Bir Görünüm

Özel davetlerin ve gece gezmelerinin vazgeçilmezi gece elbisesidir. Her mevsime, her vücut tipine, her ten rengine ve her zevke uygun bir gece elbisesi modeli bulmak mümkün. Öncelikle gece elbisesi seçiminde abiye mi yoksa daha sade bir model mi arıyorsunuz sorusuna cevap vermeniz gerekir. Sonrasında ise size uygun modeller arasında gezinmeye başlayabilirsiniz.

Kış aylarında genellikle siyah, lacivert ve kırmızı gibi koyu gece elbisesi modelleri tercih edilirken; yaz aylarında daha soft ve pastel renkler revaçta. Açık ten rengine sahip kişiler koyu renk modeller ile daha şık görünmekteler. Ancak bu illaki açık tenliyseniz koyu renk giyinmelisiniz gibi bir kurl değildir. Koyu tenli kişiler ise soft ve pastel renkler ile kendilerine ışıltı katacaklardır. Gece elbisesi, özellikle clutch çantalar ile kombinlenmeye müsait elbise modelleridir. Elbisenizin kumaşına göre seçeceğiniz bir clutch çanta ile uygun bir topuklu ayakkabı şık görünmeniz için yeterli bir sebep.

Gece elbisesi alırken dikkat edilmesi gereken mevsime uygun olmasıdır. Burada kastettiğimiz külotlu çorap ile uygun olacak bir modelin yaz aylarında giyilmemesi gerektiğidir. Çünkü bu gibi durumlarda elbise çok şık bir modele sahip olsa bile üzerinizde sırıtacaktır.

Nişan ya da düğün gibi davetler için gece elbisesi bakıyorsanız, nişanın düzenlendiği alana ve saatine göre abiye ya da daha sade bir model tercih edebilirsiniz. Eğer nişan kendi nişanınız ve güzel bir nişan elbisesi arıyor iseniz yine nerede ve ne zaman yapıldığı soruları sizin için de önem yaşıyor demektir.

Abiye tarza sahip bir nişan elbisesi ile kalabalık ve daha çok gece davetleri uyum sağlarken, sade ama şık bir nişan elbisesi gündüz ya da aile arasında gerçekleşen törenler için uygundur. Nişan elbisesi ve gece elbisesi, üzerinde yer alan işlemelere göre seçilecek takı gibi aksesuarlar ile taçlandırılabilir. Bu takıları kombinlerken elbisenizin dekoltesini göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.