En Şık Nişanlıklar

Günümüzde genç bayanlara hitap eden hem modern hem şık hem oturaklı nişan elbisesi modelleri bulmak oldukça zorlaştı. Bu önemli gecenin en önemli kıyafeti olan nişanlık modelleri günümüzde maalesef ya çok süslü, ağır işlemeli abiye modeller oluyor ya da nişan ağırlığına yakışmayan yazlık modeller. İkisin arasını yakalayan tasarımlara rastlamak oldukça zor. Günümüz genç bayanları genelde tam da ikisinin arası olan modellere sahip olup nişanlarında giymek istiyorlar. Fakat aradığını bulamayan genç bayanlar ya ağır abiye kıyafetler seçiyor ya da mezuniyet kıyafeti tarzında renkli, cıvıl cıvıl nişan ağırlığına yakışmayan modelleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Nişan gecesinde kıyafeti yüzünden mutsuz olmak istemeyen hanımlar için aradığınız modeller Abiyefon’da olabilir.

FB,1615,42,beyaz-sirt-dekolteli-kuyruklu-uzun-abiye-elbise-m1359-hanim-hanimcik
Nişanlık

Her yaştan ve zevkten bayana hitap edebilecek nişanlıklar Abiyefon kalitesi ve farkı ile sizlerle buluşuyor. Abiyefon’un hem modern hem geleneksel çizgide buluşan tasarımları arasında en dikkat çeken modellerden bir tanesi beyaz üzerine bu sezonun modası olan siyah pul desenli Beyaz Sırt Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye Elbise modeli. Model uzun ve elit görünümü geleneksel renkleri ve sırt detayında bulunan fiyonk motifi ile bu isteğinizi karşılamaktadır. Arkasında küçük bir de kuyruğu bulunan bu model tüm bayanlar tarafından oldukça beğenilmektedir.

Nişan Elbisesi

Bu önemli gecede daha geleneksel görünmek isteyen bayanlar içinse küçük bir göğüs dekoltesi dışında dekoltesi bulunmayan ve üzerinde geleneksel motifler bulunan Siyah kolsuz şık abiye modeli doğru bir tercih olabilir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.