En Özel Gün İçin Vakit Ayırın

Nişan organizasyonları her zaman kadınlar için önemli bir yer tutar. Bu özel günlerinde çok şık ve güzel olmak isteyen kadınlar, kıyafet seçimine de çok özen gösterirler.

Hayattaki büyük mutluluklardan biri olan evliliğin ilk adımı nişan, en az nikah ve düğün kadar özel bir organizasyondur. Bu günün özel olması için harcanın çabanın bir bölümü de kadınlar tarafından elbise/ nişanlık seçimi için ayrılır.

Son yıllarda belden oturmalı, alta doğru genişleyen uzun abiyeler bir hayli revaçta. Her renk ve desende popüler olan bu model, nişan elbisesi olarak sıklıkla tercih ediliyor. Kırmızı ve siyah renk seçimlerinin hakim olduğu modeller, aşırıya kaçmamak koşuluyla, ufak detaylarla renklendirilebiliyor. Boncuklar, taşlar, dantel işlemeler ve transparan detaylar, abiyeler üzerinde hem iddialı hem de sadelikten çok uzaklaşmayan bir şıklık havası yaratıyor.

Bir diğer popüler seçimse, diz üzerinde kalan ve transparan bir tülle kaplanmış abiyeler. Düzgün ve estetik bacaklar üzerinde hoş duran abiyeler, tülllerle optimum iddia seviyesine çekiliyor. Hem iddialı olmak, hem de ipin ucunu kaçırarak hareket alanını kısıtlamak istemeyenler için bu tarz elbiseler çok ideal.

Son yıllardaki moda seçimlerden birisi de çift parça seçimler. Şık siyah bir eteğin üzerine kombinlenen sarı ya da kırmızı renkteki ceket, şıklık konusunda tek parça elbiseler ile yarışabiliyor.

Nişan çok özel bir gün ve o günün en özeli ve güzeli olmak kolay değil. Aramaya inanarak elbise seçimine vakit ayırmak ve doğru seçimler yapmak, bu konudaki en kilit nokta.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.