En Mutlu Günün En Şık Kadını Olun

Evlilik, tek kişilik hayattan çift kişilik hayata geçişin kapısıdır. Sevilen insanla hayatın birleştirildiği, hayatın geri kalan kısmında verilecek tüm kararları çift kişilik yapacak tek bir “Evet”tir. Mutlu ve sıcak bir yuvanın, birlikte geçirilecek bir ömrün başlangıcıdır. Bu müessese, hayattaki en kutsal şeylerden biri olsa da, ulaşana kadar birçok farklı aşamadan geçilir. İsteme, söz, nişan, nikah, düğün gibi birçok aşamadan geçilerek evliliğe ulaşılır. Bunların en önemlilerinden biri nişandır.
Nişan, karşılıklı yüzüklerin takıldığı ve nikah öncesi en büyük adımın atıldığı törendir. Bu tören son yıllara kadar aile arasında evlerde yapılsa da, son yıllarda aynı düğün gibi cemiyet şeklinde yapılan ve davet verilen bir tören haline geldi. Bu yüzden nişanlarda şık olmak çok daha önemli hale geldi.

Nişan elbisesi seçerken, kişisel zevklerden önde gelen ve mutlaka dikkat edilmesi gereken birçok nokta vardır. Bunlar; ailelerin yapıları ve sosyo-ekonomik durumları, davetin büyüklüğü, mekanın ambiansı gibi noktalardır. Bu noktalara dikkat etmeden yapılan bir seçim, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bu noktalardan sonra kişisel zevkler gözetilmeli ve günün modasına uygun bir nişanlık sçimi yapılmalıdır.

Nişan eliselerinde bu yıl moda tercihler uzun ve bele oturan, etek kısımları bol ve fırfırlı modeller. Siyah ise bu sezonun en gözde nişan elbisesi rengi. Abartıya kaçmayan taşlı işlemeler de, ufak şıklıklar yaratmak isteyen kadınlar tarafından sıkça tercih edilen seçenekler arasında.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.