En Güzel Gece Elbiseleri

Yaz gecelerinin vazgeçilmezi gece elbiseleri, birbirinden güzel modelleri ile Abiyefon’da sizleri bekliyor. Sıcak yaz gecelerinde hem şık görünmenizi hem de rahat etmenizi sağlayan kısa gece elbisesi modelleri her zevke her yaşa uygun modelleri ile Abiyefon’da sizleri bekliyor. Abiyefon’un en popüler gece elbiselerinden bir tanesi olan Omuz Kısmı Tül Üstüne Taş İşlemeli Kolsuz Siyah Kısa Abiye Elbise modeli, göğüs bölümünde bulunan altın rengi detaylar ile oldukça dikkat çekiyor.

FB,112,41,tul-ustu-modelli-kisa-somon-abiye-elbise-s3498-mezuniyet
Gece Elbisesi

Bu modeli altın rengi ya da siyah parlak ince topuklu ayakkabılar ile kombin  yapıp her türlü davet ya da partide gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yine altın renkli kıraç çantalar bu elbise ile beraber kullanılabilir. Bir diğer popüler model ise Tül Üstü Modelli Kısa Somon Abiye Elbise modelidir. Bu model şıkır şıkır görüntüsü ile özellikle genç kızların oldukça beğenisini kazanan bir model. Modelin göğüs bölümünde bulunan gül detayları ve tül etekliği oldukça hoş görünüyor. Açık renkli ince topuklu ayakkabılar ile oldukça hoş görünen model Abiyefon ayrıcalığı ile sizin olabilir.

FB,2244,42,siyah-kolsuz-sik-abiye-o6809-hanim-hanimcik
Nişan Elbisesi

Birbirinden güzel mezuniyet elbiseleri, nişan elbisesi modelleri, büyük beden abiyeler pek çok seçeneği ile Abiyefon’da sizleri bekliyor. Nişan elbiseleri arasında dikkat çeken modellerden bir tanesi ise Siyah Kolsuz Şık Abiye modelidir. Model hem geleneksel bir çizgide hem tasarımı ile oldukça modern görünüyor. Hanım hanımcık görüntüsü ile tüm kadınların ilgisini çeken modeller Abiyefon’da sizlerle buluşuyor.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.