Doğru Aksesuar Tercihi

Abiye vazgeçilmezimiz.Özellikle dantel işlemeli abiye modelleri önemli bir trend yakaladı.Peki dolabımızın en kıymetli yerini kaplayan abiye tek başına yeterli mi?

Özel geceler ve davet çoğu zaman düğünler hemen akla abiyeyi getiriyor.sonra elbisemiz ile hangi ayakkabıyı giyeceğimiz.Modacılar ayakkabı ile abiyenin birbirine yakın renkte olmasını öneriyor. Abiyemiz tek renk ise,ki genelde tek renk tercih ediliyor,sorun yok. Ama desenli bir abiyede ayakkabıya karar vermek zorlaşıyor.Yine modaseverlerin önerisi,desenli abiyelerde elbisede en fazla olan rengin ayakkabıda da kullanılması.

Elbisemiz hakkında aldığımız reaksiyonlar çok önemli. Aynaya baktığımızda da kendimizi iyi hissediyorsak bu iş tamamdır.

Abiye ve ayakkabı tamamsa sıra çantada…Yalın ve şık çantalar her zaman tercih sebebi.Elbiseniz önüne geçecek bir çanta çok tercih edilmemeli.Çanta görsel olarak tamamlayıcı olmalı ama davetinizde yanınızda taşıyacağınız telefon gibi ekstraları koymak için kullanışlı olması da bir tercih sebebi olmalı.

Takılar ise her zaman zarafet katar.Takılarda ise önerimiz kolyeler.Eğer boyun kısmı açık bir elbiseniz var ise kolyeniz hemen göz önünde olacaktır. Turkuaz kolyeler kış modası gözdelerinden…

Broşlar, sallantılı küpeler ise hızla popülerleşiyor.Bizans haçları biraz fazla iddialı gelebilir. Ama biraz cesaretten kimseye zarar gelmez.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.