Doğal Şıklığın Sırrı

Özel günlerin vazgeçilmez anları vardır. Nişan için nişan elbisesi, toplantılar için döpiyes, kutlamalar için gece elbisesi alışverişi yapmanın zamanı geldiğinde kadınlar tüm arkadaşlarını toplarlar ve karar vermeye çalışırlar. Çok seçenek arasında karar vermek zordur. Alında birçok kişinin fikrini almak da karar vermeyi zorlaştırır. Kadınlar her gecenin en şıkı olmak isterler. Bu nedenle çok önem verdikleri alışverişlerinde uzun süre düşünürler.

FB,3775,41,saten-ustune-pullu-mint-uzun-abiye-elbise-m1336-hanim-hanimcik

Size bu konuda yardımcı olmak için bu yazıyı yazıyorum. En yakın arkadaşınız, kız kardeşiniz ya da anneniz dışında kimse ile alışverişe çıkmayın. Erkek arkadaşınız ile hiç çıkmayın. Üzerinizde çok güzel duran bir elbiseyi size sırf bu nedenle aldırmayabilir. Özellikle elbise alırken, gecede kimlerin yer alacağı ve gecenin konseptine dikkat ediniz. Daha sonra renk seçimi için çalışmalara bakınız. Siyah her zaman hayat kurtarır modası artık ortadan kalktı. Çünkü herkesin siyah giymesi, elbiselerin modelleri farklı olsa da pişti olmuş ya da kolaya kaçmış havası vermektedir. Eğer siyah elbisede kesin kararlıysanız aksesuarlarınıza özen gösteriniz. Parlak ve büyük olmasını tercih ediniz.

FB,4081,47,mint-ustu-tul-tasli-kisa-abiye-elbise-f5160-mezuniyet

Bunun dışında siyah elbiseden vazgeçin ve soft renklere yönelin. Artık soft renkler hayat kurtarır. Hem modaya uygun hem de geceye uygun olacaksınız. Ne abartılı bir kadın olacaksınız ne de iddiasız. Soft renk güzelliğin ve doğallığın bir simgesi gibidir. Aksesuarlarınızı da bu renklere göre seçiniz. Abartılı takılar hiç takmayın. Parlak bir takı seçecekseniz oldukça küçük küpeler ve yüzük seçiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.