Dikkat Düğün Var !

Düğün telaşları başlar… Hep derler ya, sadece kızla erkek evlenmez, ailelerde evlenir diye. Doğru. Haliyle ailelerin telaşı da büyüktür. Kimi kayınvalide oluyordur artık, kimi görümce, kimi elti kimi baldız…

Gizli bir rekabet vardır aslında aralarında. O organizasyonda en güzel olmak için başlayan gizli savaş, düğün günü  yaklaştıkça stres yaratmaya bile başlar. Doğru seçimlerle o gecenin en şık bayanı olarak geceye damganızı vurmak, çok güzel bir duygu olsa gerek… Doğru tercihlerle bunu sağlamanız mümkün.

Resimdeki zümrüt yeşili tatlı ve huzur dolu bir renkle gecenin gözdesi olmak hiç de zor değil…

FB,8631,60,zumrut-yesili-uzun-abiye-elbise-m1389-mezuniyetBelki de gizemli bir hava çizmek isteyenlerdensinizdir. O zaman bu abiye tam size göre…

Sizin bu şirin rekabetiniz için, hazırlamış olduğumuz elbiseleri dikkatli bir şekilde incelemenizi tavsiye ederken seçiminizi yaptığınız abiye elbisede tarzınızın dışına çıkmamanızı önemle rica ediyoruz. Tarzınızı yansıtırken rahattınızı gözardı etmeyin. Kendiniz olmak hayatın her aşamasında olduğu gibi abiye elbiseyi taşırken de size yardımcı olacaktır.O gece en şık akraba olmanız hiç de zor değil. Abiyefon olarak yanınızdayız..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.