Yepyeni bir hayata unutulmaz anılarla başlayın. Rüya gibi bir nikah hayal edin. Masallara yaraşır bir ortamda herkesin gözleri hayranlıkla size bakarken aklınızda olan tek şey ‘nasıl görünüyorum?’. Herkes nikahında kendini muhteşem hissetmek ister sizde Abiyefon ayrıcalığıyla kendinizi özel hissedeceksiniz.
Tekrarı olmayan bu süreçte nikahı düğün ile beraber yapmayanlar için elbise önerim olacak. Gelinlik seçiminin zor olduğunu biliyorum fakat nikah için abiye seçimi de bir hayli zor olsa gerek. Peki nikah elbisesi nasıl ve ne renk olmalı diye sorular mutlaka kafanızda dolaşıyordur. Benim fikrim nikah elbisesi beyaz, krem ve ekru renklerinde olmalıdır. Beyaz abiye giyip saç, ayakkabı ve aksesuarlarınızı ön plana çıkarmayı tercih etmelisiniz.
nikahelbiseleri

Aslında doğru modeli seçtiğinizde renk o kadar da ön planda vurgulanmamakta 🙂 Gelenekselleşmiş kalıpların dışına çıkmak isterseniz iddialı renkleri de seçebilirsiniz. Saf ve duru güzelliğinizi gölgede bırakmadan zarif renkleri de tercih edebilrsiniz.

yilbaşikiyafeti4

 

Bazen beyaz giyemediğimiz durumlarda olabilir. Özel durumların yanında kilolu bayanların çekindiği bir renk olarak bilinir ekru, beyaz gibi açık uçuk renkler. Böyle durumlarda emdişelenmeyin böyle bir zorunluluk yok. Masum güzelliğinizi gölgelemeyin yeter.

nikah elbisesi
En büyük hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için Abiyefon olarak birbirinden şık ve ihtişamlı nikah elbisleri hakkında yardımcı olmaya ve trend elbiseler için paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz. Baştan aşağı büyüleyici nikah elbisenizin altına açık ve yumuşak tonlarda ayakkabı giyebilirsiniz. Tabiki de çantanızı da unutmuyoruz. Ayakkabı tonlarıyla aynı olmasına dikkat edin bu sizi karmaşık görüntüden kurtarıp sade ve zarif bir görünüme kavuşturur. Çünkü bu günün büyüleyici bayanı sizsiniz. Nikah töreni için kıyafet seçimine karar verdikten sonra özel tasarlanmış taçları ya tülleri de tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarlar nikah gününüzde daha şık olmanızı sağlayacaktır. Üstelik kendinizi daha fazla gelin gibi hissedeceksiniz.

1 Yorumlar

  • Gönderildi 30 Haziran 2016 21:40
    by nikah şekeri

    davetliler için faydalı bir paylaşım, teşekkürler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.