Dikkat Çeken Saç Modelleri

İlginç saç modellerinden ilham alarak siz de saçınıza form kazandırabilirsiniz. Özel günlerde saç şekliniz her zamankinden daha çok önem kazanır. Gece elbisesi seçiminden sonra saçlarınız ilk dikkat çeken yer olacağından şıklığınızı saçınızla tamamlamanız şart.

Örgülü saç modelleri bu sezon yine çok popüler. Saçlarınızı örgülerle buluşturarak tarzınızla dikkat çekebilirsiniz. Örgüler saça farklı bir hava katarlar. Saçlarınızda değişik esintiler yaratmanın yolunu arıyorsanız örgü modellerinden faydalanabilirsiniz.

Örgü modelleri dışında uzun saçlıysanız saçınıza fiyonk modelini uygulayabilirsiniz. Günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model balolar ve davetler için de son derece uygun.

Dalgalı saç modellerinin de modası hiçbir zaman geçmez. Eğer doğal bir görünümden yanaysanız abartıdan uzak dağınık saç modellerini seçebilirsiniz. Dağınık saç modeli yataktan kalktığınız gibi dışarı çıkmak değil elbette. Saçlarınıza doğal bukleler kazandırıp onu hacimlendirin. Daha sonra başınızı öne eğin ve birkaç saniye saçınızı sallayın. Daha sonra tokalarla rastgele toplayın ve saçınıza şekil verin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.