Şık bir geceye hazırlanırken hem gece kıyafetinin hem de saçının mutlaka iddialı olmasını ister bir bayan. Saç ve kıyafet birbiriyle uyumlu olursa ortaya çok şık bir görüntü çıkar çünkü. Özel davetlerde giyeceğiniz abiyenin üzerine mutlaka uyumlu bir saç modeli kullanmalısınız, bu sayede katıldığınız özel davette tüm bakışları da üzerinize toplamış olursunuz. Abiye kıyafetleri önemli gece ve buluşmalarda kullandığımız için, en az abiye kıyafet seçmek kadar Abiye Saç tarzını belirlemek de son derece önemlidir. Elbisenizin ağırlığına göre yapacağınız şahane saç modelleri ile aradığınız şıklığı ortaya çıkarmanız an meselesi.

Konusunda uzman kuaförünüzle birlikte belirleyeceğiniz abiye saç tarzını mutlaka dikkatli seçmeniz gerekir. Bu kısımda dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi de trend olan abiye saç modellerini değil, abiye kıyafetinize yakışacak saç modellerini seçmeniz olacaktır. Abiye kıyafetleriniz üzerinde gayet iyi duracak saç modellerinden birisi de örgü abiye saç modeli olacaktır. Şık görünmenize yardımcı olacak bu modeli sizlerde gönül rahatlığı ile denemeye başlayabilirsiniz. Görünümünüzü daha dikkat çekici hale dönüştürecektir.

Daha çok dekolteli özelliğe sahip olan abiyeler için tercih edilen örgü abiye saç modellerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede oldukça hoş bir görünüm içerisinde olacaksınız. Örgülü saç modelinizi topuz şeklinde yapabilir, isterseniz de alt bölgesi daha dalgalı üst tarafı örgü şeklinde yapabilirsiniz. Hiç endişe etmeden gönül rahatlığı ile örgülü abiye saç modellerini deneyebilirsiniz, çünkü bu modeller abiye kıyafetlerle çok yakışır. Hele ki 2018 düğün sezonunda modanın öncüsü denebilir derecede.

Eğer uzun saçlara sahipseniz abiye kıyafetlerle saç uyumu konusundan kararsız kaldı iseniz üzülmeyin. Uzun saç her zaman ama her zaman avantajlı taraftır. Uzun saç kolay ve kısa saça göre daha fazla saç modeline bürünebilir. Stil bir görünüm içerisinde olmak her bayanın hakkıdır. Zaten, günümüz koşullarında da her bayan daha stil görünmek için uğraşıyor. Bu durum sadece günlük yaşantıları ile sınırlı kalmıyor. En özel geceler içinde önceden planlar ve hazırlıklar yapılıyor.

Abiye kıyafetlerinizde oldukça hoş duracak saç modellerinden birisi de dağınık topuz olacaktır.

Uzun abiye kıyafetlerde oldukça hoş duruyor. Kısa elbiseleri tercih edecek bayanlarımızın açık saç modellerini tercih etmesi gerekir, uzun abiye kıyafetler içinde topuz saç modellerini tercih etmenizi öneririz… Bu bloğumuzda sizlere saçlar ile ilgili dipnotlar vermeye çalıştık umarız işinize yarayacak notlar olmuştur. Güzel ve keyifli davetler dileriz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.