Deri Ceketin Asi Ruhu. Bahar ve kış aylarının vazgeçilmez modası deri ceketler, yine dolaplarda yerlerini aldı. Uzun, kısa, zımbalı dantelli ve kürklü modelleriyle birbirinden şık deri ceketler; elbiselerde, dar pantolonlarla, uzun bluzlarla muazzam bir uyum halinde kombin oluşturuyor. Sokak stilinin vazgeçilmez öğesi olan deri ceket kombinleri gece kıyafetleriyle müthiş bir uyum yakalamanızı sağlıyor. Özellikle 2018 kış ve baharında renkli deri ceketler bizlerle olacak. Hem sportif hem klasik görünümü sokak stiliyle birleştirerek muhteşem bir görünüm elde etmek artık çok kolay. Sizlere ilham verecek şık deri ceket kombinlerini inceleyebilirsiniz.

1-Deri Ceket -Kalem Etek İkilisini Ofis Stilinize Uyarlayın

Deri ceketle oluşturmuş olduğunuz kombin de yer alan diğer parçalar tarzınıza yön verirken, kalem formunda bir etek ve topuklu ayakkabılarla kullanıldığında da rock tarzında deri ceketin sert havasını yumuşatabilir ve ofis stilinize uyarlayabilirsiniz.

2-Maksi Elbisenizi Kısa Deri Ceketinizle Kombinleyin

Yazdan kalma renkli desenli ve uçuş uçuş maksi elbisenizi sonbaharın serin günlerinde deri ceketinizle tamamlayabilir, hareketli elbisenize düz kesim deri ceketinizle sakin bir hava katabilirsiniz.

3-Klasik Midi Boy Elbisenizi Deri Ceketinizle Modernleştirin

Midi boy kalem elbiseler topuklu ayakkabılar ile kombinlenir ise üstelik stilettolar ile kullanıldığında bayanlara klasik bir görünüm kazandırmakta eğer bu görüntüden pek hoşlanmıyorsanız, tarzınıza modern bir hava katmak istiyorsanız kombininize deri ceketinizi dâhil edebilirsiniz.

4-Deri Ceket ile Romantik Bir Kombin Yapılır Mı? Demeyin

Tütü etekler, tülden yapılan romantik şık kabarık etekler her bayanın hoşlandığı parçalar içinde yer alır. Oldukça romantik olan bu etekler ile zıtlık yaratan basic tişötler senenin trendleri ışığında, hoş bir kombin yaratır. Üzerine alacağınız kısa deri ceketiniz ve tütü eteğiniz ile romantik bir kombin oluşturabilirsiniz.

5-Farklı Deri Ceketler ile Dikkat Çekici Kombinler Yaratabilirsiniz

Son zamanlarda klasikleşmiş deri ceketlerin yanı sıra farklı model tasarımları da deneyebilirsiniz. Sezonun trendi püsküllü modeller, hem tarzınızı sıradanlıktan çıkaracak hem de sizi olduğunuzdan fazla çekici kılacaktır.

6-Deri Ceketinizin Rengini Konuşturun

Her bayanın dolabında rengi ile fark yaratacak bir deri ceket mutlaka olmalıdır. Kırmızı, yeşil, pembe ya da mavi renkte seçeceğiniz deri ceketiniz en sıradan kombinizi dahi farklı kılmaya yetecektir. Şimdi herkes kendine tarzını yansıtacak bir deri ceket seçmeli. Mutlu ve moda dolu bir kış geçirmeniz dileğiyle…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.